Selectați pagina

Hitler ar fi invidios: Islanda OMOARĂ TOȚI COPIII cu Sindrom Down încă din burțile mamelor

Hitler ar fi invidios: Islanda OMOARĂ TOȚI COPIII cu Sindrom Down încă din burțile mamelor

Controalele de depistare a sindromului Down la feți duc în Islanda la avortarea în proporție de 100% a celor diagnosticați pozitiv.

„Acesta (controlul) aproape a eliminat nașterile cu sindrom Down, de când testele au fost demarate, la începutul anilor 2000”, a explicat pentru CBS Elaine Quijano. Aceasta a intervievat un consilier pentru avorturi, un om de știință islandez și mamele copiilor cu sindrom Down, scrie Life Site News citat de evz.ro

În 2009, doar trei copii cu sindrom Down s-au născut în Islanda. În întreaga țară există o singură mamă cu doi copii având sindromul Down. Ea trăiește în Hellissandur, pe coasta de de nord.

„Da, bineînțeles”, unele femei au un sentiment de vinovăție când avortează bebelușii cu handicap, i-a declarat lui Quijano consiliera pentru avort.

Aceasta i-a arătat realizatoarei TV o „iconiță” cu amprentele tălpițelor unui bebeluș avortat. Părinții pot păstra aceste amprente în memoria copilului ucis.

Consiliera a declarat că le spune femeilor: „Este viața voastră. Aveți dreptul să alegeți cum va arăta viața voastră.”

Ea a continuat: „Nu privim avortul ca pe o crimă. Îl privim ca pe un lucru căruia îi punem capăt. I-am pus capăt unei posibile vieți care poate avea complicații uriașe. Prevenim suferința atât a copilului cât și a familiei.”

„Presa ‘vinde’ acești bebeluși de trei ani, foarte drăgălași”, a mai spus consiliera. „Însă sindromul Down trebuie privit ca un pericol. Acum îi ai pe acești micuți drăgălași cu sindrom Down… apoi ai oameni cu sindrom Down plus o mulțime de alte complicații.”

Consiliera susține că vede deciziile morale ca pe unele „gri” mai degrabă decât „albe sau negre”.

O mamă însărcinată i-a declarat lui Quijano că a decis să renunțe la test, deoarece, pentru ea, „rezultatul nu are nici o importanță”. Ea a spus că lucrează cu copii autiști și că are un cumnat în Danemarca bolnav de sindromul Down. „Cred că statisticile sunt oribile.”

Documentarul CBS arată că „există un sâmbure de adevăr” în faptul că informând femeile despre posibilitatea avortului le determină pe acestea să facă testul și apoi să recurgă la uciderea fătului cu sindrom Down: „Evident. Dacă nu ai menționa această opțiune, ele nu ar ști că ea există.”

Penny Nance, președinte director general al organizației Concerned Women in America, cel mai mare ONG de femei din Statele Unite, a reacționat la ceea ce se petrece în Islanda, afirmând că acesta este un exemplu clar de eugenie.

„Pare că Islanda este mândră de faptul că au ucis aproape toți copiii nenăscuți cărora li s-a pus intra-uterin diagnosticul de sindrom Down. Acesta nu este progres medical. Este eugenie și barbarie maximă. Acești indivizi nu sunt mai puțin valoroși decât alții.”

Și Nance a continuat:

„Care va fi următoarea direcție? Că o anumită țară va eradica femeile? Ah, stați, China a mers deja pe acest drum. Nu există nici o limită a acestui curent care devalorizează viața umană.”

Pe 18 august 1939, demara programul de eugenie nazist T4, prin care Hitler îi încuraja pe medicii obstetricieni și pe moașe să raporteze nou-născuții cu handicap. În octombrie 1939, Hitler semna un Decret de Eutanasiere, care autoriza uciderea handicapaților.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Sindromul Down

  la clinicile din Romania de stat si la asazisa ,,planificare familiala,, se fac ecografii iar medicii in 90 procente din cazurile de verdict ,,sindrom down,, sau autism MINT pentru a incuraja la avort pacientele printr-o sperietoare ,,sindrom down,, MOTIVUL:
  -medicii ginecologi ajung la perversiune si devine o psihoza sa faca avorturi, deci devin ca un fel de drogare aceste avorturi, un fel de a-si justifica puterile supranaturale acesti asazisi ,,medici ginecologi,,
  -pe de alta parte pentru fiecare AVORT planificarea familiala primeste BANI de la Organizatia mondiala a sanatatii, guvernul Romaniei, ambasada finlandei, ambasada Olandei, ambasada germaniei ,etc.

  Deci ginecologii nu castiga doar cei 50 lei de avort de la asazisa ,,pacienta,, (victima in realitate). Nicidecum.

  Ei iau bani si de la OMS, ambasade, guvern prin PLANIFICAREA FAMILIALA.

  Pe de alta parte acesti bani sunt doar o mica parte din PROFIT. Ei din avortoni fac cei mai multi bani: din placenta mamei criminale, din cordonul ombilical RECOLTEAZA CELULE STEM pe care le vand apoi clinicilor de fertilizare IN VITRO ( facem, ucidem, desfacem copii in laborator ca si Dumnezei).
  De asemenea din avortoni, se vand celule stem pentru CREMEL DE MARE FINETE adica industria COSMETICA. De asemenea au fost cazuri cand din acesti avortoni vanduti s-au creat PALARII PENTRU DOAMNE!

  Banii pe care un asazis ginecolog ii face sunt la Bucuresti Cluj Brasov Iasi in orasele mari de aproximativ 500.000 de euro in patru ani cinci de zile. Sterliete, avorturi, avortoni, celule stem, injectii intra-uterine pentru sterilizare, pilule contraceptive vandute, planing familial, etc,etc.

  Ceea ce se petrece in ISLANDA se petrece si in Romania si in alte tari. Doar ca in ROMANIA aproape toate verdictele de SINDROM DOWN sunt MINCIUNI pentru a incuraja avorturile, din motivele enumerate mai sus. Pe de o parte medicii se cred NAZISTI puternici, atot-puternici si Dumnezei, senzatia de putere, pe de alta parte paranoia si BANII care ies din aceste crime. Ca de fapt despre asta e vorba: despre crime contra unor copii. Este o forma de tortura ingrozitoare pentru Fat sa fie avortat, sa i se taie capul.

  Răspuns
 2. Lana

  Orice modalitate de oprire a vietii e o crima.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.