Selectați pagina

Hârtia digitală va înlocui tabletele, conform unui oficial din media germană

Hârtia digitală va înlocui tabletele, conform unui oficial din media germană

Sony-Digital-Paper12015 e un an în care tabletele nu prea au performat, ca dovadă stând vânzările lor scăzute şi încetinirea creşterii globale a întregului segment. Ne întrebăm deci ce vine din urmă. Conform unui oficial din media germana hârtia digitală ar fi viitorul, cel puţin pentru creatorii de conţinuturi şi publicaţii.

Mathias Doepfner, CEO al grupului Axel Springer ar fi declarat că hârtia electronică va arăta precum o bucată de hârtie din ziua de azi. Diferenţa e că va oferi funcţionalitatea unei tablete şi va putea fi implementată pe terminale ultraslim. Readerele digitale foarte subţiri şi poate chiar flexibile ar putea avea la baza tehnologie Sony, dar preţul nu va fi mic.

În acest moment un Digital Paper System de la Sony costă 799 dolari, fiind vorba aici despre un display e-paper flexibil de 13.3 inch. Produsul e destinat avocaţilor, guvernanţilor şi şefilor de companii. Oficialul german citat mai sus a văzut prototipuri în acţiune şi consideră ca hârtia digitală va deveni mai accesibilă pe viitor. Se pare că media reacţionează folosind tehnologie hardware de noua generatie, în fata asaltului din partea Facebook şi Apple, care au realizat propriile soluţii de tip News.

Va avea totuşi succes hârtia digitală?

Sursa: bloomberg.com / http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.