Selectați pagina

(hartă) Regiuni populate compact de ruși

(hartă) Regiuni populate compact de ruși

După ce a evocat dreptul de a interveni militar ori de câte ori rușii sunt discriminați pe teritoriul altor state, Vladimir Putin a creat un posibil precedent pentru viitoarele intervenții ai Federației Ruse în Europa de Est și Asia Centrală, scrie Business Insider citat de UNIMEDIA.

Harta de mai jos arată regiunile în țările vecine populate compact de cetățeni ruși, etnici ruși, sau vorbitori de limba rusă maternă.

Regiunea transnistreană a Republicii Moldova este dornică de intervenția Rusiei. În regiune sunt deja dislocați soldați ruși. Politicienii pro-ruși din regiune au cerut în mod oficial parlamentului rus să elaboreze o lege care să le permită să se alipească la Federația Rusă după evenimentele din Crimeea, scrie sursa.

harta regiuni populate de rusi

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  Şi “Putin” Şalomov şi ateiştii guvernanţi din România sunt în acelaşi duh, pro-sodomit şi masonic.

  Sf.Mihai Viteazul, sunt sigur că nu avea să aleagă pentru cine să-şi piardă viaţa cu pieptul înainte.

  Sf.Schiarhimandrit Hristofor ce a zis despre Putin?
  “După Gorbaciov va fi Eliţin, după Eliţin va veni unul tânăr, fără partid, iată acela pe toţi îi va încălci”, presupun că merge vorba de coduri 666 şi simbolisme masonice prin acte, poate şi ceva mai grav.

  Ruşii adevăraţi nu sunt aşa cum ne învaţă. Rusul pravoslavnic îţi dă şi cămaşa de pe dânsul, foarte râvnitori după Poruncile Domnului, pe când cel murdărit de ateism este cumplit în întunecimea sa, ca orice altă persoană Botezată lipsită de Dreapta Credinţă şi educaţie Ortodoxă părintească.

  Hitler a vrut să facă întreaga lume doar o singură naţiune, fără persoane cu dezabilităţi, comunismul a vrut să acapareze toată lumea cu progresul, ca oamenii să nu se mai roage Lui Dumnezeu să cadă ploaie la vremea cuvenită şi să înceteze ploile la strânsul roadei, mai ales să mulţumească pentru toate Celui Preaînalt.
  Dar acestea au fost nişte scenarii demo, pregătitoare, pe când azi, când vedem tehnologiile cele mai avansate, şi împrumutate (după cuvântul lui “Dimitrie Medvedev” David Mendeli) de la draci (extratereştri).
  azi avem cipul, şi mulţi oameni îl au fără să ştie de asta.
  el trebuie să fie pus, pentru a identifica localitatea, pe urmă să poată fie pusă pecetea tuturor.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *