Selectați pagina

Hardalias, arafatul grecilor, spitalizat cu ischemie miocardica, după vaccinare!

Hardalias, arafatul grecilor, spitalizat cu ischemie miocardica, după vaccinare!

Vedeți fraților… Hardalias, arafatul grecilor, spitalizat cu ischemie miocardica, după vaccinare!

nikos hardalias

Hardalias, arafatul grecilor, spitalizat cu ischemie miocardica, dupa vaccinare!

El a fost promotorul vaccinării grecilor care au ajuns la 55% full vaccinați dar și la 4500 de cazuri noi de covid deși anul trecut pe vremea asta când NU apăruse injecția miraculoasa, aveau 40-50 cazuri pe zi. Cine are minte sa înțeleagă.

Domnul sa ne lumineze, fraților!

Dragi ” jurnaliști de investigație”, ați văzut voi vreun SINGUR studiu oficial care arata ca doza 3 de vaccin anticovid care se administrează în Israel, și în câteva săptămâni în toată UE/USA , reduce infectarea, transmisia bolii, spitalizarea și moartea ?

Pai dacă NU exista un asemenea studiu, dacă NU ați văzut asa ceva, cum puteți indemna vaccinații cu primele 2 doze sa și-o facă și pe a treia?

Mai jos ştirea oficială – Greece’s Hardalias hospitalized after ischemic event

Descifrare, ca să înţelegem mai simplu ce înseamnă „atac ischemic”: Atacul sau accidentul ischemic tranzitor (AIT) este cauzat de întreruperea bruscă a aportului de sânge arterial la nivelul unei zone din creier. Atacul ischemic se manifestă similar cu accidentul vascular cerebral. Cauze: Într-un accident vascular cerebral ischemic, un cheag blochează alimentarea cu sânge a unei părţi a creierului. Într-un atac ischemic tranzitoriu, spre deosebire de accidentul vascular cerebral, blocajul este scurt şi nu există nici o daună permanentă.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке