Selectați pagina

“Halloween” ortodox în mănăstirea Sf. Elizabeta din oraşul Minsk

“Halloween” ortodox în mănăstirea Sf. Elizabeta din oraşul Minsk

Într-un mod cu totul neaşteptat, sau vorbind în termeni moderni – “într-un mod creativ”, maicile din mănăstirea Sf. Elizabeta din Minsk au împodobit mănăstirea de sărbătoarea Acoperămîntul Maicii Domnului.

Pe o reţea de socializare populară în Rusia, măicuţele au încărcat o mulţime de poze a unei sesiuni foto, cu decorul mănăstiriiîn stilul sărbătorii satanice Halloween, poze însoţite de următorul comentariu:
“Frumuseţea toamnei pe nimeni nu lasă indiferent. Ochii sunt bucuraţi de multitudinea de culori tomnatice, iar inima se bucură de bogăţia fructelor de toamnă. Cu unele dintre cele mai frumoase dintre acestea, maicile au înfrumuseţat mănăstirea în ajunul sărbătorii Acoperămîntul Maicii Domnului!”

Pentru comparaţie, priviţi o fotografie cu decoraţiuni a unei “biserici” catolice pregătită să săvîrşească liturghia pentru Halloween.

Iar în video puteţi privi o liturghie catolică dedicată sărbătorii de Halloween, cu participarea draciloir, care oferă “sfintele daruri” într-o “biserică” din oraşul Aliso Viejo, California (SUA) din anul 2006.

https://youtu.be/dG0K-5OnacU

Maicile din mănăstirea Sf. Elizabeta au fost foarte inteligente din punct de vedere al creativităţi şi designului. Mai jos aveţi cîteva exemple.

Decoraţii pentru sărbătoarea Sf. Apostol Andrei

Trageţi atenţia la acvariile cu peşte din apropierea stranei (a nu se confunda cu peştii uscaţi de mai sus)

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.