Selectați pagina

Hackerii au spart aproape 5 milioane de conturi Google

Hackerii au spart aproape 5 milioane de conturi Google

hackeriAproape 5 milioane de conturi Google au fost sparte de hackeri. Majoritatea conturilor compromise oferă acces la servicii precum Gmail sau Google Plus, dar şi alte produse ale gigantului american.

Stirileprotv.ro scrie cu referire la Russia Today, că incidentul are loc la puţin timp după ce alte date confidenţiale de pe site-uri populare din Rusia au fost postate pe internet – Mail.ru şi Yandex. De această dată, fişierul în format text conţine 4,9 milioane de conturi şi a fost publicat marţi în secţiunea din forum dedicată securităţii Bitcoin. Ulterior, administratorul forumului a şters parolele şi a lăsat doar datele de logare ale utilizatorilor.

Utilizatorul de pe forum, „tvskit”, care a postat aceste date, susţinea că 60% dintre aceste parole erau încă valabile. De asemenea, unii utilizatori au confirmat că şi-au găsit datele în această bază de date spartă de hackeri. Google Rusia a anunţat că investighează acest caz şi a transmis un sfat clienţilor săi: să folosească parole foarte puternice şi să activeze verificarea în doi paşi a contului.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii