Selectați pagina

Guvernul ucrainean intenționează să interzică în întregime evenimentele religioase din perioada Crăciunului

Guvernul ucrainean intenționează să interzică în întregime evenimentele religioase din perioada Crăciunului

Guvernul ucrainean va putea închide bisericile de Crăciun și doar temporar va restricționa activitatea localurilor de divertisment.

Guvernul ucrainean intenționează să interzică în întregime sărbătorile de Crăciun și evenimentele religioase din perioada Crăciunului. Acest lucru a fost anunțat pe canalul de Telegram “Sheptun”.

Canalul de Telegram dispune de proiectul restricțiilor planificate în funcționarea localurilor și organizarea evenimentelor din perioada Crăciunului.

Conform acestui proiect, de la 1 până la 15 decembrie și de la 24 decembrie 2020 până la 14 ianuarie 2021, evenimentele religioase vor fi interzise. În același timp, va fi permisă organizarea târgurilor de Crăciun și a concertelor în aer liber.

În plus, în perioada 16 – 29 decembrie, vor fi permise discotecile și vor activa localurile de divertisment, dar cu condiția ca spațiile să fie pline până la 50% și să nu aibă loc petreceri corporative.

Anterior, s-a relatat că premierul ucrainean Șmâgal intenționează să introducă coduri QR pentru toate localurile publice din Ucraina.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *