Selectați pagina

Guvernul de la Moscova, in sedinta speciala pentru Transnistria

Guvernul de la Moscova, in sedinta speciala pentru Transnistria

CrimeeaLucrurile incep sa se complice si apele sunt tot mai agitate. Dupa ce Moscova a aratat ca este gata sa accepte alipirea Crimeii iata ca si Transnistria si-a anuntat dorinta, de a face parte din Federatia Rusa.

Presedintele Sovietului Suprem al Transnistriei, Mihail Burla, a solicitat Moscovei sa ia in vedere posibilitatea alipirii legale a acestei regiuni la Rusia, scrie cotidianul independent Vedomosti. Cererea lui Burla vine in contextul crizei din Ucraina, dar si al faptului ca parlamentarii rusi au propus recent o lege care ar face mult mai usoara anexarea de teritorii de catre Moscova.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. marele Păcătos

  La Judecata Universală vor fi chemate toate limbile şi toate neamurile, şi respectiv, dacă suntem basarabeni – suntem un neam cu românii.
  Însă mai presus de toate trebuie să fie pacea Evanghelică, că în care casă nu este Dumnezeu – nu poate fi nici pustie, respectiv duhurile întunecate invadează acele inimi.

  Cum Sfântul Vasile Novicov zicea, eu iubesc Rusia, Rusia Pravoslavnică, dar nu jido-masonică.

  Sfinţii împăraţi mucenici şi-au pus viaţa lor pentru popoarele sale Ortodoxe, că şi păgânii fac bine celor care le fac bine, dar când faci pentru trăitorii creştini – e cu totul alt-ceva, nu degeaba Domnul îi numeşte pe creştinii adevăraţi – sarea pământului.

  uitaţivă că politica din lume nu se duce pentru pace, ci pentru acapararea teritoriilor cu globalizarea lor inovaţională, sistemul antihristic pentru armaghedon împotriva Cerurilor.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.