Selectați pagina

Guvernul american controlează vremea pin metoda HAARP? Un nor imens a înconjurat orașul New York

Guvernul american controlează vremea pin metoda HAARP? Un nor imens a înconjurat orașul New York

Un val de nori care a înconjurat orașul New York a ridicat temerile în rândul cetăţenilor spunând că guvernul american controlează vremea pin metoda HAARP – arma cu care se manipulează vremea, scrie evz.ro

Proiect lansat de Forțele Aeriene ale SUA, Marina, Universitatea din Alaska Fairbanks și Agenția de Cercetare Advance Apărare.

Tehnologia HAARP constă dintr-un ansamblu de turnuri care iradiază atmosfera cu cantități enorme de unde radio de frecventa joasă (EFJ). Turnurile HAARP arată ca niște antene normale, dar sunt specializate în emisia de unde radio. America a construit cea mai mare arie de turnuri HAARP în Gakona, Alaska, pe o suprafaţă de 40 de acri. Turnurile HAARP de pe teritoriul SUA sunt acţionate de Directoratul vehiculelor spaţiale al Laboratorului de cercetare al forţelor aeriene americane.

Într-un videoclip vedem cum oraşul american este înconjurat un nor imens și drept. Persoana care filma scena spune: „Această formare de nori pare înfricoșătoare”. „Se întâmplă ceva cu climatul”.”Cred că știința a schimbat clima sau ceva de genul asta”.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.