Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Civilizatia umană nu poate să ducă la astfel de consecinţe grave în urma catasftrofelor care au apărut în ultimii 10 ani, dar în special în ultimii 2-3 ani. Clima planetei se schimbă în mod artificial şi cu un anumite scop. Slugile antihristului îşi ating scopurile propuse pentru a reduce populatia planetei şi a crea panică printre oamenii rămaşi.

Prin urmare, toate concluziile şi prognozele oamenilor de ştiinţă din ultimele decenii nu se realizează. Totul se întîmplă mult mai rapid şi mai catastrofal, decît pot presupune chiar şi cei mai pesimişti oameni de ştiinţă. Clima se schimbă, iar lumea se confruntă cu un declin rapid al producerii produselor agricole, datorită scăderii bruşte a randamentului produselor agricole şi animaliere. Iar acest lucru înseamnă că ne aşteaptă o foame la scară globală. Cine are urechi de auzit, să audă!

Oamenii de ştiinţaprevăd că în unele regiuni ale planetei, canicula va dura cîte 100 zile pe an. Acest lucru este menţionat în declaratia Centrului Naţional Australian pentru Schimbări Climatice.

Dacă nu se vor lua măsuri urgente pentru a încetini catastrofa climatică, planeta se va încălzi în medie cu 3 grade Celsius, iar aceasta va influenţa direct dezvoltarea civilizaţiei umane.

Potrivit acestui scenariu, oamenii vor trăi în condiţii numite „de seră”, unde 35% din suprafaţa totală a uscatului de pe glob şi 55% din populaţia mondială se vor afla în decurs de 20 zile pe an în condiţii de „căldură mortală, care depăşeşte pragul de supravieţuire al omului”.

Se remarcă faptul că America de Nord va suferi incendii devastatoare, valuri insuportabile de căldură şi secetă. Rîurile Asiei se vor reduce substanţial, iar accesul către apa potabilă va scădea drastic, ceea ce va afecta peste 2 miliarde de oameni.

Chiar şi în Mexic şi America Centrală va ploua de două ori mai rar, iar agricultura la subtropice va deveni complet imposibilă.

Surse:

https://www.independent.co.uk/environment/climate-change-global-warming-end-human-civilisation-research-a8943531.html

https://mir24.tv/news/16364521/zhenshchinam-posovetovali-tushit-svet-pered-snom-chtoby-ne-nabrat-lishnii-ves