Selectați pagina

Grecii împiedică migranții să debarce pe insulă spunând “suntem creștini aici”

Grecii împiedică migranții să debarce pe insulă spunând “suntem creștini aici”

Populația nu mai suportă invazia de atâtia ani a mii și mii de imigranți ilegali islamici de: peste 20.000 sunt adăpostiți în mahalale din insulele grecești.

Un război care acum se desfășoară pe două fronturi: la granița terestră cu Turcia, unde atacă zeci de mii de imigranți înarmați de turci și pe insulele din largul coastei anatoliene, unde sosesc constant bărci mici.

Și în timp ce atacul Edirne este în desfășurare, localnicii din Lesbos încep să împiedice debarcarea imigranților ilegali. Evident, jurnalistul intervievat rămâne de partea imigranților ilegali:
„Unii localnici blochează accesul la tabăra din apropiere pentru noi sosiri. L-am întrebat unul de ce, el mi-a spus să ma duc la dracu, ‘sau daca nu?… am întrebat. El a scos un lanț de fier și a încercat să mă lovească dar nu l-am lăsat, și el a renunțat la ei. Nu se pot descurca cu un reporter, dar vor salva națiunea”.

Localnicii din împiedică migranții să debarce pe insulă spunând „suntem creștini aici” .- Lucrurile scapă de sub control.

Alți patrioți au închis și tabăra Moria de pe insula Lesbos: Acum, protestatarii au încercat să mă împingă peste bord în mare pentru ca filmam batausii și lașii care țin persoane într-o barcă, nici măcar să le dea apă bebelușilor. Polițistul a spus „Nu ar trebui să-i inciti” O zi întunecată pentru Grecia.

Sursa: https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2020/03/02/jetzt-ist-krieg-in-griechenland-bevoelkerung-blockiert-landungen/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. “SUNTEM CREȘTINI AICI”- Raspunsul grecilor catre migranti - Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online - […] Sursa: https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2020/03/02/jetzt-ist-krieg-in-griechenland-bevoelkerung-blockiert-landungen/ via  https://www.aparatorul.md […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.