Selectați pagina

Grecii dau o lecție UE: Dăruiesc toate produsele gratuit fraților lor decât să le exporte

Grecii dau o lecție UE: Dăruiesc toate produsele gratuit fraților lor decât să le exporte

În jur de 200 de producători agricoli refuză să-şi exporte produsele în condiţiile impuse de UE. Dăruiesc fructe şi legume populaţiei înfometate. Cozi nesfârşite în faţa tarabelor lor.

S-au alăturat şi peste 150 de fermieri, producători de mezeluri, brânzeturi şi iaurt. Dăruiesc totul. Nu mai vor să joace după cum li se cântă. Oare ce va fi de biata Românie cu atâtea pupături de mâini pe la Bruxelles.

Leagăn al civilizaţiei, al artei şi filozofiei, Grecia e în genunchi acum. Strivită sub interesele bancare ale lumii. Oamenii ei mândri şi orgolioşi sunt efectiv înfometaţi. O politică de extremă austeritate, taxe şi iar taxe i-au condus spre ceea ce a început să se numească “o tragedie naţională”. Manifestaţiile violente, protestele naţionale au rămas fără rezultat pentru că băncile nu pierd niciodată şi nu iartă.

Probabil că fiece ţară ar trebui să-şi ia viaţa-n mâini. Să-i ţinem pumnii Greciei. Acum arde! Dar va renaşte!

Sursa: apologeticum.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Chris

  Bravo lor ca sunt uniti si OAMENI,nu ca hotii nostri de romani ce storc de la fratii lor si 300 la suta pe produs….nu am vazut in lume mai porc ca romanul…..calic si mandru,bazat numai pe relatii si acum dupa 24 de ani de la revolutie…..vreau sa mor si sa nu-i mai vad……99 la suta sunt PORCI.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   astăzi să-l numeşti pe om porc, jigneşti porcul.

   purcul ce rău face?

   ce zice Sf.Ioan Gură de Aur despre om:
   “Cînd te văd că arunci cu picioarele ca un măgar, că sari ca un taur, că nechezi după femei ca un armăsar, că eşti lacom la mîncare ca un urs, că-ţi îngraşi trupul ca un catîr, că eşti ranchiunos ca o cămilă, că răpeşti ca un lup, că te mînii ca un şarpe, că răneşti ca o scorpie, că eşti şiret ca o vulpe, că ţii în tine veninul răutăţii ca o aspidă şi viperă, că lupţi împotriva fraţilor tăi ca demonul cel rău, cum voi putea să te număr cu oamenii cînd nu văd în tine caracteristicile firii omeneşti? Căutînd să fac deosebirea între un necredincios şi un credincios, mi-e teamă că nu voi găsi nici deosebirea dintre un om şi o fiară. Cum să te numesc? Fiară? Dar fiarele au numai unul din cusururile amintite! Tu însă ai adunat în tine toate cusururile şi mergi chiar mai departe decît fiarele sălbatice. Să te numesc drac? Dar dracul nu slujeşte tiraniei stomacului, nici nu îndrăgeşte banii. Spune-mi, te rog, pot să te mai numesc om cînd ai mai multe cusururi decît fiarele şi dracii?”

   vorba nu merge despre natura umană, ci de educaţie.

   un arab sau chinez educat în ale lor, te poate omorâ, pe când un Creştin Ortodox îşi poate pune viaţa sa pentru tine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *