Selectați pagina

Greci ARESTAŢI pentru ridicarea unei CRUCI metalice uriaşe menită să simbolizeze statutul Greciei ca ţară CREŞTINĂ

Greci ARESTAŢI pentru ridicarea unei CRUCI metalice uriaşe menită să simbolizeze statutul Greciei ca ţară CREŞTINĂ

Politia a retinut 35 cetateni greci si un albanez, acuzati de ridicarea ilegala a unei cruci metalice uriasa menita sa simbolizeze statutul Greciei ca tara crestina, cu intentia adaugata de a actiona ca un avertisment pentru islamistii invadatori anti-crestini.

Destul de stupid pretinsul motiv al detentiei – pentru a eschiva motivul real al acuzatiilor – „ocuparea arbitrara a proprietatii publice si ridicarea unei constructii ilegale”. Site-ul de pe stancile Apelliei din Mytilene, Lesbos, unde a fost ridicata Crucea, se afla pe faimoasa cetate a insulei si este protejata de legea arheologica.

Nu este prima data cand se intampla acest fel de incident, a mai fost ridicata o cruce de ciment pe acelasi loc in august vara trecuta, ceea ce a provocat furia autonumitei Coexistenta si Comunicare in grupul finantat de Aegean Soros.

Grupul sustinut de George Soros, care cere Europei sa-si deschida portile pentru zeci de milioane de imigranti care nu impartasesc etnie, cultura, religie sau valori europene, a condamnat simbolul si monumentul crestin sacru, declarand ca este „ofensiv pentru simbolul crestinismului, un simbol al iubirii si sacrificiului, nu al rasismului si al intolerantei”. In mod evident, ei au o agenda, dar nu au deschis niciodata o copie a celei mai populare carti din lume.

ONG-ul i-a numit, de asemenea, pe cei care au ridicat crucea „cruciati aspiranti” si au chemat repede autoritatile sa o darame.

Potrivit rapoartelor, localnicii au cerut restaurarea crucii lor, inclusiv etno-nationalistii de la Partidul Cetatenilor Liberi care au declarat luna trecuta ca „masele siriene, care devasteaza puterea tarii noastre, au atins cel mai inalt obiectiv: distrugerea si disparitia totala a fiecarui Element grecesc si crestin al culturii ortodoxe grecesti. „

Grecia si insulele sale din Marea Egee s-au aflat in fruntea crizei migrantilor din estul Mediteranei in punctul cel mai inalt in 2015 si multi ani mai tarziu mii de migranti traiesc inca in tabere, provocand un sentiment de oboseala si furie intre localnicii acestor insule.

Sursa: https://europeansworldwide.wordpress.com/2019/03/06/greeks-arrested-for-erecting-the-cross-of-jesus/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке