Selectați pagina

Google pregateste un dispozitiv revolutionar? Realitatea virtuala wireless

Google pregateste un dispozitiv revolutionar? Realitatea virtuala wireless

Realitatea-virtuala-wirelessPresa specializata speculeaza ca Google ar lucra in acest moment la un sistem Android pentru un dispozitiv revolutionar, care este capabil sa-i ofere utilizatorului senzatii unice intr-o realitate virtuala.

Wall Street Journal dezvaluie ca Google ar fi desemnat o echipa de ingineri sa lucreze la acest proiect, informeaza Digital Trends.

Mai exact, gigantul IT isi propune sa dezvolte un sistem Android pentru casca cu ochelari, astfel incat aceasta sa functioneze independent. In prezent, aceasta trebuie conectata prin cablu la computer sau smartphone.

Jurnalistii Wall Street Journal sustin ca au stat de vorba cu persoane familiare cu noul proiect Google, insa compania americana a refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect.

Totusi, avand in vedere ca Google incearca sa introduca sisteme Android pe orice platforma posibila – de la masini la televizoare – nu ar fi o surpriza sa aplice aceeasi strategie si in cazul ochelarilor destinati experientelor realitatii virtuale.

Sursa: ziare.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке