Selectați pagina

Glasul Strămoşesc: Patriarhia Română ține pasul cu cerințele antihristului. ECUMENISM, VACCINARE, CIPURI

Glasul Strămoşesc: Patriarhia Română ține pasul cu cerințele antihristului. ECUMENISM, VACCINARE, CIPURI

Anul 2020 se anunță un an al marilor schimbări despre care am fost avertizați de mai bine de 2000 de ani.  ”Astăzi a citi proorociile e ca şi cum ai citi un ziar – într-atât de limpede e scris totul” spunea Sfântul Paisie Aghioritul și iată că pe zi ce trece totul devine clar.

După trădări repetate ale Dreptei Credințe pe la întrunirile consiliului mondial al ereziilor, la minciuno-sinodul din Creta și nu numai, pseudo-episcopii Patriarhiei Române în frunte cu ”acest diavol care e patriarhul ecumenismului” după cum bine spunea Părintele Adrian Făgețeanu despre pseudo-patriarhul Daniel Ciobotea, s-au făcut lucrători în via antihristului punând umărul la împărația lui.

Astfel au aruncat un popor întreg în iad prin trădarea credinței, în plină propagandă agresivă pro-vaccinare în care se pun tunurile pe medicii care spun adevărul despre otrăvirea prin vaccinuri, Patriarhia Română interzice preoților să vorbească împotriva vaccinării și chiar recomandă vaccinarea din motive terapeutice, iar acum odată cu discuțiile despre documentele cu cip, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei spune despre noile buletine:

„Nu se pune nicio problemă. Problema cipurilor nu e o problemă cu relevanţă spirituală, religioasă, deci din aceasta perspectivă nu există o poziţie negativă a Bisericii. A bisericilor.. Adică nu am cunoştinţă ca vreo biserică din cele prezente să aibă vreo poziţie critică”.

E evident că în mijlocul lor nu se mai află Hristos ci Veliar pe care îl slujesc cu obediență, ”de aceea: “Ieşiţi din mijlocul lor şi vă osebiţi, zice Domnul, şi de ce este necurat să nu vă atingeţi şi Eu vă voi primi pe voi. Şi voi fi vouă tată, şi veţi fi Mie fii şi fiice” (2 Corinteni 17, 18)

Feriți-vă de vicleana pecetluire!

Sursa: http://www.glasulstramosesc.ro/blog/patriarhia_romana_tine_pasul_cu_cerintele_antihristului_ecumenism_vaccinare_cipuri/2020-01-16-693

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.