Selectați pagina

Ghiara “justitiei juvenile” in Causeni. A se citi printre rinduri…

Ghiara “justitiei juvenile” in Causeni. A se citi printre rinduri…

O femeie din satul Opaci, raionul Căușeni, și-a încuiat în casă fetița de doar un an şi a plecat la o rudă în aceeaşi localitate. Copilul a fost descoperit de asistentul social din sat după ce plânsetele acestuia se auzeau din drum.

Asistentul a anunţat imediat poliţia şi primarul după care au reuşit să pătrundă în casă. Fetiţa a stătea lângă uşă murdară, dezbrăcată şi flămândă. Mama micuţului a fost găsită abia peste 40 de minute într-o stare avansată de ebrietate, relatează postul local de televiziune.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Hv5bdRKBSBk[/youtube]

Copilul a fost luat din familie şi plasat într-un centru specializat.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, a declarat că micuţul i-a fost luat pe nedrept şi că l-a lăsat doar pentru câteva minute singur. Femeia susţine că va respecta toate condiţiile pentru ca micuţul să fie adus acasă. Ea mai are alţi doi copii minori. Familia trăieşte doar din îndemnizaţia micuţului de 500 de lei pe lună.

Vecinii femeii susţin că sărăcia o impune pe aceasta să meargă la muncă cu ziua pentru a-i îngriji pe cei trei copii ai săi.

Asistentul social de declarat că micuţul va sta la centrul specializat timp de trei zile. Ulterior, o comisie de nivel local va decide dacă femeia va fi acţionată în judecată pentru a fi lipsită de drepturile părinteşti.

Procuratura raionului Căuşeni urmează să examineze toate circumstanţele incidentului.

Sursa: realitatea.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

7 Comentarii

 1. marele Păcătos

  “Familia trăieşte doar din îndemnizaţia micuţului de 500 de lei pe lună”

  dragi jidovi, păi dacă e aşa vorba, contribuiţi cu un ajutor familiei, în echivalentul cheltuielilor cu care se construiesc astfel de centre specializate.

  Acolo nu, nu, dar mai pun câte un vaccin, câte un cip ceva, micuţ.

  Să fii neortodox cu viaţa înseamnă să fii antihrist.

  Răspuns
 2. Artiom

  interesant unde o sa duca acest copil? dupa asa criterii ar trebui sa fie luati o multime de copii din R.Moldova. Unde o sa-i plaseze statul?In europa? la pedofili si LGBT? ar fi mai bine sa le dee ajutor decit sa-i sustraga din familie caci oricum statul va suporta cheltuieli de intretinere a acestor copii. Dar cu parintii oricum e mai bine, cit de rai nu ar fi ei.

  Răspuns
 3. vasile

  woooooooow ce tragedie descrie reporterul acesta…ca vrei sa o apuci de cap tucma,iar asistenta sluga antihristului,care slujeste conducerii noastre sataniste, ce drept ai femeie sa rupi copilul de la pieptul mamei??ce film horor faci tu??ca se vede ca femeia isi bate capul de familie, vrei sa zici ca tu nu mininci fasole?sau ca in familia ta mama avea 2 saci de hrisca, 1 sac de orez, 3 saci de paste, saci de portocale, banane,iaurturi degresate??? am crescut toti cu mamaliga ,cu lapte, brinza..ce ne dadea DUMNEZEU si SLAVA DOMNULUI suntem toti vii sanatosi si cu minte..si sunt sigur ca si tu vii dintr-o familie de moldoveni adevarat, crestini..care nu te-au invatat sa scuipi in sufletele oamenilor,satenilor tai!cu ce chip sa intri tu in casa femeii si sa o dezici de dreptul de mama..drept pe care i L-A dat DUMNEZEU, nu tu intunecato!!!cum sa dormi in pat oare sa-ti stringi copiii tai la piept, stiind ca pe altii i-ai zmuls cu dea sila si i-ai dat pe mina unor tortionari care vor face din ei ceea ce doresc,incepind cu experimentele medicale si terminind cu adoptia la homosexuali!!!revino-ti femeie,ca nu mai este mult si vom fi rasplatiti cu totii pt toate faptele noastre bune si rele.

  Răspuns
 4. mama

  ”Rahela îşi plânge copiii şi nu vrea să fie mângâiată, pentru că nu mai sunt.” – Iată că și în zilele noastre se împlinesc aceste cuvinte biblice dureroase!

  Numai că pe timpul nostru e mai strașnic. Irozii de azi din toată Europa își trimit slugile anihristice ale asistenței sociale să smulgă copiii de la sânurile mamelor lor, și nu-i omoară trupește ca să-i facă mucenici ai lui Hristos, dar îi omoară sufletește, pervertindu-i prin orfelinatele lor nenorocite, pregătind din acești copii generația care să-l aclameze și să-l întâmpine pe antihrist.

  Vai nouă! Ce timpuri blestemate am ajuns. Părea atât de îndepărtat acest fenomen de noi. Dar nici n-am reușit să ne tragem răsuflarea, că irozii și antihriștii s-au apucat să-și facă lucrarea…

  Oameni buni! Păziți copiii! Ocrotiți-i! Nu-i lăsați în mâinile statului mamona care va face din ei o generație de zombați, cipizați și demonizați. Doamne-ferește!

  Copiii de azi sunt viitorul nostru ca neam, ca spiritualitate, ca și credință. Dacă ne distrug copiii, înseamnă că ne-au distrus și pe noi.

  DOAMNE, NU NE LĂSA PÂNĂ ÎN SFÂRȘIT!!!

  Răspuns
 5. Eu

  Mai putin sa bee si o sa fie totul bine, neamu ista de moldoveni are doua probleme – lenea si tulburelul.

  Răspuns
  • Matei

   Fiecare din noi are careva patimi personale, si cred ca nu e bine de aratat cu degetul in curtea vecinului cind stii prea bine ca la tine in curte nu e ordine. De bine, de rau, gospodaria si copiii acestei doamne sunt cit de cit ingrijite, iar asistentul social in cazul dat cred ca si-a depasit atributiile, prin luarea copilului de linga parinte si frati. Ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru restul din noi, caci e evident ce fel de stat devenim investind doar in politisti, judecatori, procurori si asistenti sociali. N-or investi in educatia acestui popor, in medicina, dar in bite si diferite instrumente care atesta un stat politienesc de ce nu? Trezirea natie, cit nu e tirziu!!!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.