Selectați pagina

Gay-ii se pregatesc de parada! Preotii, impotriva: Nu vom permite ca murdaria sa fie scoasa in strada

Gay-ii se pregatesc de parada! Preotii, impotriva: Nu vom permite ca murdaria sa fie scoasa in strada

Gay-ii isi pregatesc drapelele pentru parada, iar preotii rugaciunile impotriva lor. Reprezentantii organizatiei Gender Doc au anuntat ca pe 19 mai vor marsalui in centrul capitalei, avand ca mesaj faptul ca au dreptul la dragoste si familie. In acelasi timp, Episcopul de Balti, Markel, a anuntat ca enoriasii si preotii din tara se vor aduna si ei in centrul Chisinaului pentru a impiedica desfasurarea manifestatiei.

Potrivit organizatorilor, la mars vor participa peste 50 de persoane purtand baloane si stegulete in culorile curcubeului. Din motive de securitate traseul nu a fost anuntat.

Pentru inceput homosexualii din Moldova au inaltat un drapel in culorile curcubeului la sediul organizatiei lor.

Episcopul de Balti, Markel a anuntat ca preotii si enoriasii din toata tara vor organiza o contramanifestatie in centrul capitalei.

 Markel a mai spus ca a pierdut un proces cu organizatia Genderdoc, careia trebuie sa ii achite despagubiri de circa 22 de mii de lei.

Solicitat de PRO TV, viceprimarul Nistor Grozavu a declarat ca primaria nu a luat o decizie in privinta desfasurarii marsului. In urma cu 5 ani, in centrul capitalei au fost inregistrate altercatii in timp ce minoritatile sexuale intentionau sa marsaluiasca prin centrul capitalei. Participantii au fost opriti de combatanti si de reprezentanti ai mai multor organizatii religioase.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

4 Comentarii

 1. xeny

  In Franta au iesit in strada mii si mii de oameni pentru a protesta importiva homosexualilor, dar voi, moldovenilor, taceti?! Luati seama sa nu va treziti intr-o buna zi straini in tara voastra…!

  Răspuns
 2. jorj

  Preoţii vor protesta că, într-adevăr, ăsta e un păcat înfricoşător, dar creştinii de rând cu atât mai mult ar trebui să se opună acestei parade a gay-lor! Copiii dumneavoastă, stimaţi moldoveni,într-adevăr, vor fi victimele homosexualilor şi dvstră veţi fi de vină că nu aţi făcut tot posiilul să-i apăraţi. Gândiţi-vă la viitor. Al cui va fi viitorul? Nu doriţi o generaţie sănătoasă psihic pentru neamul nostru?
  Boala homosexualităţii se consideră a fi o boală … psihică…

  Răspuns
 3. diana

  Din cite am inteles… in data de 19 mai,la ora 10:30 se convoaca o adunare in scuarul Catedralei metropolitane si sper ca ne v-om aduna in numar mare in spirit de protest la manifestarile desfrinarii si murdarii sufletelor.ESTE IMPORTANT!

  Răspuns
 4. marele Păcătos

  să nu gândiţi ceva inutil.

  TOŢI GOMOSEXUALIŞTII SUNT ÎNDRĂCIŢI, NU EXISTĂ NICI UNUL CARE SĂ NU AIBĂ DRACI ÎN EL(EA).

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii