Selectați pagina

Fundatia “Bil Gates” va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! Inca o metoda pentru a controla oamenilor, sub un pretext “frumos” !

Fundatia “Bil Gates” va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! Inca o metoda pentru a controla oamenilor, sub un pretext “frumos” !

microchip_2967897bFundatia “Bil Gates” infiintata de cel mai notoriu personaj si totodata cel mai bun (la ucis prin vaccinari) din lume, Bil Gates, ne anunta, potrivit celor de la World Truth.TV[1] ca, vor scoate pe piata microcipuri contraceptive, care pot fi controlate de la distanta. Numai bune pentru cei care vor sa ne controleze, adica ei ! Ideea a incoltit in mintea bolnava a lui Gates, dupa ce acum doi ani, a fost in vizita la celebrul Institut pentru Tehnologie din Massachusetts (MIT), unde a discutat cu un profesor pe nume Robert Langer, despre posibilitatea unui control al nasterii de la distanta, prin telecomanda.

Apoi Langer, a contactat Fundatia “Bil Gates” pentru a pune la punct un astfel de microcip. Imediat a fost batuta palma intre Fundatia lui Bil Gates si cei de la MIT, urmand ca din 2018, astfel de microcipuri contraceptive sa fie scoase pe piata, “in deplina siguranta”, evident ! Incepand cu acest an, se vor face doar teste, pe cobai (naivi), care vor accepta.

MIT, pentru a fi si mai convingatori pentru naivi (prosti), a vorbit si despre faptul ca acest microcip va fi criptat, pentru a proteja fluxul de date in deplina sigura, fata de hackeri. Care hackeri ? Ca altii in afara de ei, nu stiu !
Cipul va avea urmatoarele dimensiuni: 20 mm x 20 mm x 7 mm, avand in interiorul sau, dincolo de partea electronica (nanotehnologica) si un hormon contraceptiv si va distribui 30 de micrograme pe zi, din acel hormon, potrivit declaratiilor de la MIT. Acest microcip, de control al nasterii, cum mai este el definit, va putea fi implantat in fese, partea superioara a bratului sau in abdomen.

Bil Gates, in mintea conspirationistilor este printre cele mai detestabile persoane, avand in vedere ca este printre putinele persoane, care a declarat in public ca, “a folosit vaccinuri pentru a reduce populatia planetei”, cu referiri indeosebi la poporul african.

SURSA:  worldtruth

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *