Selectați pagina

FRUCTUL OTRĂVIT AL ECUMENISMULUI – ANTICREŞTIN… Dezordine pe Athos şi prigoana pustnicilor. VIDEO

FRUCTUL OTRĂVIT AL ECUMENISMULUI – ANTICREŞTIN… Dezordine pe Athos şi prigoana pustnicilor. VIDEO

În timpul Postului Mare din anul acesta, pe Sfîntul Munte Athos au avut loc nişte evenimente fără precedent – din ordinul cuiva (?) din Marea Lavră, lucrători albanezi (necreştini), într-un mod barbar, cu o ură demonică au distrus şi au făcut una cu pămîntul şase chilii ale unor călugări-pustnici athoniţi.

Principală vină a acestor pustnici este că nu au avut binecuvîntarea Lavrei, pe care de altfel Lavra nici nu avea de gînd să le-o dea, chiar daca ei ar fi insistat în cereri. De aceea aceşti pustnici au fost socotiţi mai răi decît animalele – au îndrăznit în mod nelegal să trăiască pe pămîntul Lavrei, să ocupe gratuit loc în “munţi, peşteri şi crăpăturile pămîntului”, gratuit să respire cu aer de pe teritoriul Lavrei, şi în mod nelegitim să se salveze în pădurile sălbatice de pe Athos!

Potrivit conducerii Marei Lavre, aceşti pustnici sunt cei mai mari păcătoşi, nedemni ca să trăiască acolo, respectiv nu au dreptul să locuiască acolo. Aceştia nu au nici un fel de drepturi. Astfel pentru a scăpa de “partizanii” nedoriţi, Marea Lavră au năspustit asupra lor pe necreştinii-albanezi! Priviţi mai jos video, şi o să vedeţi ce au făcut acesţi posedaţi cu “binecuvîntarea” slugilor ecumenismului.

Astăzi, clerul care urmează în mod ascultător pe ecumenişti, fără nici o frică de Dumnezeu, au început prigoana asupra preoţilor şi călugărilor ortodocşi, şi tot cu aceeaşi rîvnă slujesc pe slugile antihristului…

Cei care urmează orbeşte ecumenismul, fiind cu mintea întunecată, nu observă că ei însuşi deja aduc roade antihristice ecumenismului – ajung să fie anticreştini şi fără de discernămînt.

Fraţi şi surori întru Hristos, păstraţi credinţa ortodoxă curată! Nu urmaţi slugilor antihristului că veţi nimeni în iad! Ţineţi-vă de preoţii cu adevărat ortodocşi care Îl urmează pe Domnul nostru Iisus Hristos!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *