Selectați pagina

Frizeriile, centrele comerciale și piețele din municipiul Chișinău rămân închise

Frizeriile, centrele comerciale și piețele din municipiul Chișinău rămân închise

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat luni, 11 mai, la ședința on-line a serviciilor municipalității că frizeriile, centrele comerciale și piețele din municipiul Chișinău rămân închise, transmite MOLDPRES.

„Săptămâna trecută au fost eliminate anumite restricții, așa că la nivel de municipiu, a fost permisă întoarcerea la muncă a bugetarilor, revenirea taxatorilor în transportul public, iar oamenii au ieșit în parcuri și în aer liber. Dar unele restricții rămân în vigoare, acest lucru privește piețele și centrele comerciale, dar și saloanele de înfrumusețare care rămân închise”, a menționat Ion Ceban.

În același timp, viceprimarul Inga Ionesii a anunțat că în săptămâna 11 – 17 mai vor avea loc dezbateri publice pentru definitivarea conceptului de modernizare al Pieței Centrale Chișinău, urmând ca la ședința Consiliului Municipal să fie creat un grup de lucru dedicat acestui obiectiv.

Anterior Ion Ceban a declarat că există două opțiuni referitoare la Piața Centrală – evacuarea sau modernizarea. Numărul zilnic de vizitatori ai Î.M. Piața Centrală este de 40-50 de mii de oameni.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке