Selectați pagina

Fraţi creştini, continuă abonarea la ’’Apărătorul ortodox’’ pentru anul 2014!

Fraţi creştini, continuă abonarea la ’’Apărătorul ortodox’’ pentru anul 2014!

Dragă cititorule!

Iată s-a mai scurs un an plin de evenimente și încercări pentru mica nostră țărișoară. În măsura micilor noastre posibilități, am încercat să-ți fim alături și să te informăm sau să te ajutăm. Cu părere de rău, nu a fost posibil să edităm pliantul nostru lunar. Știm că te-am făcut să aștepți, însă resursele noastre umane sunt limitate, iar povara deciziilor, problemelor și evenimentelor-mult mai mare. Prioritare deseori fiind alte lucruri,  a avut de suferit această ediție. Te înțelegem și te rugăm să te abonezi dacă ai nevoie de informația și ajutorul Mișcării Juriștilor Ortodocși. Vom continua să publicăm APĂRĂTORUL la cererea creștinilor care ne-au asigurat că este o ediție utilă și necesară.

În anul care vine vom monitoriza mai mult procesul de învățământ, educația la domiciliu și problema copiilor cu risc de a fi sustrași din familie. Din acest considerent, te îndemnăm dacă ai posibilitate să abonezi și școala din localitate la acest pliant. Astfel vei ușura procesul de dialog cu cadrul profesoral, lucru care îți vine greu să-l faci de unul singur. Același lucru poate fi făcut și cu primăria comunei.

Atât timp cât TU, cititorule, vei avea nevoie de acest ziar, ne vom strădui să-l ai pe masă.

Îți mulțumim pentru înțelegere și îți dorim un an cât mai bogat în roade duhovnicești.

Abonarea se face la Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului, loc. Răciula, raion. Călărași sau pe adresa: mun. Chișinau, str. Miron Costin 3, Biserica Ortodoxă cu hramul în cinstea Sfinților Cuvioși și Noi Mucenici ai Moldovei din cadrul liceului Mihail Cogălniceanu.

Pentru informații suplimentare sunați: 0 688 38 635

1 Comentariu

  1. Matei

    Cred ca efortul si munca acestui grup de crestini care muncesc asupra ziarului Aparatorul Ortodox, ar trebui sa ajunga si in fiece scoala, fiece primarie, pentru ca lumea, prin intermediul acestui ziar, sa isi dea seama de gravitatea situatiei in care ne aflam, pentru a puta fi uniti in gind si actiune.
    Doamne ajuta!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *