Selectați pagina

Franţa: AstraZeneca dată în judecată pentru omor, după ce 15 persoane au murit după vaccinare

Franţa: AstraZeneca dată în judecată pentru omor, după ce 15 persoane au murit după vaccinare

De la începutul campaniei de vaccinare în Franța, datele arată că 15 persoane au murit după ce au fost vaccinate cu AstraZeneca.

vaccinul astrazeneca provoaca tromboza

Franţă: AstraZeneca dată în judecată pentru omor, după ce 15 persoane au murit după vaccinare

Majoritatea victimelor aveau peste 55 de ani, dar printre ei se aflau și doi asistenți în vârstă de 38 și 41 de ani și chiar un tânăr de 24 de ani, student la medicină, relatează franceinter.fr citat de AlephNews.

Rudele victimelor au depus plângere pentru omor, iar în momentul de față se desfășoară 12 investigații, inclusiv trei efectuate de către Departamentul de Sănătate Publică al Parchetului din Paris. Totodată, Parchetul de la Valenciennes a declarat deschiderea unei anchete judiciare.

„În funcție de elementele anchetei, intenționăm să depunem o plângere pe motiv de înșelăciune gravă, eventual sau pe baza altor calificări juridice relevante pentru anchete” a declarat avocatul Boittin, cel care reprezintă familiile victimelor.

„Nimic nu ne permite să spunem că moartea acestor persoane este legată de vaccin”, explică Catherine Gaches, președinta comunității victimelor accidentelor rezultate în urma vaccinării.

„Cu toate acestea, majoritatea plângerilor sunt adresate companiei AstraZeneca, familiile victimelor au observat că rudele lor au murit din cauza trombozelor care au apărut după administrarea acestui vaccin”, a mai declarat Catherine Gaches.

În cazul lui Anthony, tânărul de 24 de ani care a murit pe 18 martie, autopsia a relevat faptul că ”moartea a fost cauzată de o hemoragie masivă în urma unei tromboze localizate în splină. S-au găsit cheaguri de sânge și în creier. În acest moment, nu există niciun indiciu clar că acest vaccin a fost cauza morții, dar încep să apară o serie de dovezi care să indice acest lucru, deoarece autopsia a arătat că Anthony nu avea cancer, nici virus, nici infecție bacteriană”, a declarat avocatul familiei victimei.

Sursa: https://www.franceinter.fr/covid-19-bataille-judiciaire-pour-les-victimes-d-effets-secondaires-possiblement-lies-au-vaccin-astrazeneca

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.