Selectați pagina

Foto. Pedofilie pe un teren de joacă. De ce tac părinţii!?

Foto. Pedofilie pe un teren de joacă. De ce tac părinţii!?

Nota redacţiei: Se întîmplă în Croaţia, Corea de Sud, Ucraina şi chiar Rusia (modif. redactia). Nu este un proiect sau un teren după şapte garduri pentru cei cu dereglări mintale. Se întîmplă în zilele noastre. E un teren de joacă pentru copii şi este accesibil oricui. Groaznic! Se promovează pedofilia în plină zi şi părinţii TAC! Cît de mult ne îndobitocesc “programele” tolerante! Nu au limite puterile întunericului…

Să piară pomenirea lor cu sunet!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

13 Comentarii

 1. nuconteaza

  dati va rog o sursa, un link, sa verificam stirea, ca pare un hoax.

  Răspuns
 2. nuconteaza

  mulțumesc. Deci: nu se întâmplă în Croația, cum spuneți. Articolul e preluat dintr-o revistă/ site de limbă croată -, cel la care ați dat linkul, dar nimeni nu spune acolo că asta se întâmplă în Croația. La rândul lor, pozele sînt preluate de pe portalul imgur (și sînt din mai multe surse și din mai multe locuri din lume). Comentatorii de pe imgur le-au identificat, unele ca fiind din Rusia. Cel puțin o altă imagine este din Kiev (identificată chiar pe site-ul croat).

  Răspuns
  • izestrea

   imgur e un hosting pentru imagini. Plus la toate, ceea ce spui nu sunt deloc argumente precum că situaţia dată se întîmplă numai nu în Croaţia, ci în Rusia sau Ucraina.

 3. nuconteaza

  Pozele 1 și 2 de pe coloana din dreapta (copiii jucând lapte gros și cercul acela cu oameni si animale) sint din Coreea de Sud. De fapt, poza cu cercul nici nu e dintr-un loc de joacă, ci din exteriorul unui muzeu din Coreea de Sud, Modo Sculpture Park, Incheon. Ultima poză, fetița cu ursul, e dintr-un desen animat rusesc, „Mașa i Medved”. Poza 4 de pe coloana din stînga – porcul cu sani – e dintr-un parc școlar din Rusia (http://nedhardy.com/2014/05/27/russian-school-playgrounds-scariest-thing-ever/).

  Răspuns
 4. nuconteaza

  „nu sunt deloc argumente precum că situaţia dată se întîmplă numai nu în Croaţia”

  Dvs ați scris: „nota redacției: se întâmplă în Croația”. Pe ce v-ați bazat? Unde scrie asta, că e în Croația?! Articolul e dintr-o revistă croată, dar asta NU înseamnă că se întâmplă în Croația. Nicăieri nu scrie „în Croația” în articolul acela. Dacă vreți să vă informați corect cititorii , traduceți corect nota din revista croată și scoateți invenția asta, că „se întâmplă în Croația”.

  Răspuns
 5. Tatiana

  Nu cred că important este unde anume se întîmplă, ci însuşi faptul că astfel de imagini sunt promovate pe un teren de joacă ar trebui să ne pună pe gînduri… Se uită de faptul că, copiilor trebuie să le arătăm ceea ce este frumos şi de folos, nu să-i îndobitocim.

  Răspuns
  • izestrea

   Foarte bine menţionat. Or cineva doreşte de fapt sustragerea atenţiei de la esenţă.

  • nuconteaza

   nu doresc „sustragerea atenției”. De ce vă grăbiți să mă acuzați? Articolul este la vedere pentru oricine, nu se sustrage atenției. Eu v-am atras atenția asupra unor greșeli și asupra faptului că puneți acolo numele unei țări care nu are legătură cu așa ceva. V-ar plăcea să vedeți numele Moldovei pus în legătură cu o minciună?

 6. Ala

  nuconteaza, probabil tonul dstra a fost un pic deranjant. Ati fi putut sa faceti simplu, sa scrieti, va rog corectati asta, asta si cealalta. Dar dstra ati mers intr-o maniera de atac. Zestrea a incercat intr-un fel sa va bareze atacurile, de aceea s-a si primit o discutie cam neplacuta.
  Va multumim ca ati avut bunavointa sa faceti aceste corecturi si sa atrageti atentia. In esenta greseala este ca nu se intampla aceste lucruri in Croatia, ceea ce nu stirbeste din mesajul postarii. Chiar e mai rau ca aste lucruri se intampla mai in toata lumea.

  Răspuns
 7. irina

  iertata sa-mi fie indrazneala ca “ma bag” in dezbaterea dvstra,dar consider ca aceste “monumente, sau opere de arta” cum le numesc unii, spurca o lume intreaga,indiferent unde sunt ele amplasate teren de joaca, gradinita, muzeu etc si indiferent de tara in care se afla, fie europa fie rusia.ar trebui sa ne alarmam nu asupra unei greseli mecanice poate(ca e croatia ca e moldova), dar asupra faptului in sine!ca aceste imagini urite exista…si ca ele spurca inocenta copiilor nostri si intr-un cuvint spurca PAMINTUL!

  Răspuns
 8. irina

  ASA CA “NUCONTEAZA”………chiar NU CONTEAZA, daca intr-o compunere ai pus sau nu o virgula sau o cratima ,cind ai de transmis un mesaj..pai mesajului ii dai valoare si nu virgulei.:))

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii