Fostul model care a pretins că Silvio Berlusconi găzduia ritualuri satanice în casa lui, a murit de ”otravire evidentă”

Imane Fadil, fostul model care a pretins că a fost martoră la ”ritualuri demonice” în conacul lui Silvio Berlusconi, a decedat misterios pe 1 martie, la vârsta de 34 de ani. Ea tocmai scria o carte cu titlul ”Am întâlnit diavolul”.

Imane Fadil a fost un ex-model marocan, care a devenit celebră după ce a devenit un martor-cheie în procesul ”Rubygate” din 2013, care l-a acuzat pe mogulul mass-media și fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, de ”prostituție cu copii”. Fadil căuta, de asemenea, să fie martor într-o investigație înrudită (numită ”Ruby ter”), care este în curs de desfășurare.

În 2018, Fadil a susținut într-un interviu că ”petrecerile” infame ale lui Berlusconi erau dirijate spre ritualuri întunecate, satanice. Ea avea în lucru, de asemenea, scrierea unei cărți care să dezvăluie totul despre Rubygate și despre secretele întunecate ale lui Berlusconi. Numele cărții proiectate era destul de elocvent: I Met the Devil.

Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Imane Fadil a murit într-o cameră de spital din Milano, pe 1 martie, după o lună de agonie. Sursele media au raportat moartea ei de abia după 15 zile, mai ales pentru că autoritățile au anunțat deschiderea unei investigații cu privire la omucidere. Într-adevăr, în prezent cauza morții lui Fadil este considerată ”crimă prin otrăvire radioactivă”.

Să aruncăm o privire asupra acestei povești ciudate.

Rubygate

În 2013, Berlusconi a fost găsit vinovat pentru că a plătit dansatoarei Ruby Rubacuori, pentru servicii sexuale, când aceasta era minoră. De asemenea, el a fost acuzat că abuza de puterile sale politice în încercarea de a ascunde relația.

Dansatoarea marocană din buric, în vârstă de 17 ani și presupusă prostituată, Karima El Mahroug (mai cunoscută sub numele de ”Ruby Rubacuori”), a susținut că Berlusconi i-ar fi dat 10.000 de dolari, la petreceri în vilele lui private. Fata le-a spus procurorilor din Milano că aceste evenimente erau ca niște orgii, unde Berlusconi și 20 de femei tinere au desfășurat în nuditate un ritual în stil african, cunoscut ca ”bunga bunga”.
– Daily Beast, ”Orgiile Bunga Bunga” ale lui Berlusconi

În 2014, Berlusconi a formulat un apel și a reușit să obțină răsturnarea condamnărilor împotriva lui. Cu toate acestea, este în curs de desfășurare ancheta ”Ruby ter”, care susține că Berlusconi a mituit 18 fete care au participat la partidele sale, pentru a ”vorbi pozitiv” despre Berlusconi. Cu o lună înainte de spitalizare, Fadil a cerut să fie martor în acest proces.

Interviul infam

Ultimul interviul al lui Fadil, pentru ziarul italian Il Fatto Quotidiano, dat în aprilie 2018, a abordat subiecte care nu au fost discutate în instanță: ritualuri satanice care au loc în camere ascunse, din interiorul conacului lui Berlusconi. Iată o traducere brută a acestui interviu infam.

Imane Fadil, un model de origine marocană, avea peste 25 de ani când a fost invitată pentru prima dată la Arcore, în casa Berlusconi, în 2011. A participat la opt ”dineuri elegante”, iar la unele dintre acestea, ea a văzut de toate: fetele, stripteas-ul și partidele ”Bunga Bunga”. Apoi, ea a încetat să mai participe și a mers la parchet pentru a dezvălui tot ce văzuse, completat, cu numele și prenumele. Rezultatul? Fotografii, interviuri, titluri, procese. Astăzi, Imane are 33 de ani și este pe punctul de a termina o carte care va dezvălui tot ce trebuie să știți despre Berlusconi.

Astăzi, după câțiva ani, cum vă aduceți aminte de întreaga afacere?

A fost un lucru devastator, imposibil de descris. La început am fost singură împotriva tuturor, nimeni nu credea versiunea mea.

Ce a crezut toată lumea?

Că le spuneam aceste lucruri pentru că vroiam bani și succes.

Și cum a fost?

Obișnuiam să mă duc la Arcore, pentru că speram că va fi suficient să intru în acel cerc și să obțin un loc de muncă (în televiziune). Apoi am înțeles ce se întâmpla cu adevărat și am vorbit.

Ai fost defăimată la vremea aceea?

Da, de toți. Primul a fost Emilio Fede. Dar apoi l-am dat în judecată și l-au condamnat, acum este recursul. De asemenea, el m-a dat în judecată, dar cazul său a fost respins deoarece eu am spus adevărul și el nu.

(…)

Cea mai urâtă amintire?

Ultima noapte când am mers acolo, au fost toate acele fete goale dansând. Una dintre ele era lungită pe jos și purta doar o cârpă (în jurul bazinului) și tremura cu disperare, privind la mine. Ochii ei păreau să spună: ”Nu mă judecați, ajutați-mă!”. O amintire terifiantă.

Ați văzut vreodată scene explicite?

Nu, nu am făcut-o.

Și cine ți-a spus că acestea s-au întâmplat?

Ei bine, în ultima noapte o fată a venit la mine și mi-a spus: ”Uite, pentru a obține ceva, trebuie să faci ceva mai mult.” Și am înțeles totul. Până în acel moment speram că nu voi fi întrebata niciodată despre un astfel de lucru.

Acum scrieți o carte. De ce?

Pentru că vreau să spun totul. Aceasta nu se limitează la un om puternic care avea fete. Există mult mai multe despre această poveste, lucruri mult mai serioase.

Explică.

Nu este ușor de spus, va fi prima dată când o fac. Dar a sosit timpul.

Te rog, continuă.

Acest domn face parte dintr-o sectă care-l invocă pe diavol. Da, știu că spun ceva puternic, dar este adevărat. Și mulți alții cunosc acest lucru.

Ce știu?

Că obscenități continue se întâmplau în acea casă. Un fel de sectă, alcătuită doar din femei, zeci și zeci de femei complice.

Ați văzut aceste ritualuri?

Să spunem că am multe indicii. În camera în care se desfășura Bunga Bunga, era o cameră mică cu haine, la fel ca niște tunici, cam douăzeci sau treizeci. Pentru ce erau? Și apoi mai era încă o mică încăpere subterană cu o piscină, cu o altă încăpere lângă ea, complet întunecată, fără lumină. O piscină subterană și o cameră fără lumini? De ce?

Indicii slabe. Ar putea fi o zonă de relaxare. Este adevărat că nu ați văzut nici un ritual satanic sau ceva asemănător?

Uite, am văzut mai rău. Lucruri care sunt greu de explicat pe scurt.

Te rog încearcă.

Am văzut prezențe ciudate și sinistre. Sunt psihic (persoană cu percepții extrasenzoriale) de când eram copil, datorită faptului că ființa tatălui meu a fost sfințită (purificată). Și vă spun că, în acea casă, există prezențe îngrijorătoare. Răul este acolo, l-am văzut, e Lucifer.

Știți că acest lucruri ar putea fi percepute ca nebunie?

Bineînțeles că știu, dar nu-mi pasă ce vor spune oamenii. N-am spus nimic, pentru că nu am nici o dovadă. Acum o am.

Aveți dovada? Arătați-o.

Nu, încă nu, o voi face mai târziu. Trebuie să termin această carte. Și atunci lumea va ști.

– Il Fatto Quotidiano, Imane Fadil: ”Le notti di Bunga Bunga a casa di Berlusconi. Ad Arcore una setta di satana con tuniche e riti” (Nopțile de Bunga Bunga la casa lui Berlusconi. În Arcore, o sectă satanică, cu tunici și ritualuri)

“I Met the Devil”

Înainte de momentul morții, Fadil căuta un editor care era ”destul de curajos” să-i tipărească cartea intitulată I Met the Devil (Am întâlnit diavolul). Imediat după moartea ei, proiectul cărții a fost confiscat de procurori. Ziarul italian Il Fatto Quotidiano a publicat un mic fragment din carte, care le-a fost împărtășit de Fadil în 2018. Iată o traducere brută.

A văzut fetele într-un fel de cerc, cu Berlusconi în centru ca un pivot: un fel de adorație, cu unele goale, altele pe jumătate goale și altele deghizate, rătăcind prin sufrageria subterană. Atunci Imane și-a făcut curaj și s-a dus la Berlusconi să-i spună că dorește să plece acasă. Dar Silvio i-a spus să aștepte. În subsol, Imane a văzut ceea ce ea a numit un fel de bordel cu fete goale și pe jumătate goale în piscină. Au existat și minore, care probabil nu și-au dat seama ce se întâmplă.

”Fetele virgine au sosit”, repetă Imane cu groază. Au anunțat foarte tânăra ”selecție” pentru acea seară.
– Il Fatto Quotidiano, Imane Fadil, il suo libro mai pubblicato: “Io, in quel bordello sotterraneo” (.., cartea ei care nu s-a publicat: ”Eu, în acel bordel subteran”)

Circumstanțele bizare din jurul morții ei

Fadil a murit pe 1 martie, după o lungă perioadă de agonie, pe măsură ce funcțiile ei vitale încetau treptat. Ea a experimentat primele simptome pe 29 ianuarie. Apoi a fost spitalizată timp de aproape o lună, în care a fost supusă unei serii lungi de teste, în timp ce doctorii căutau cauza durerii ei. În acest timp, Fadil i-a spus fratelui și avocatului ei că se temea că a fost otrăvită.

După moartea ei, s-a descoperit că ea a fost probabil otrăvită de un cocktail ”foarte ciudat” de elemente radioactive, care au provocat deteriorarea progresivă a organelor interne. Aceste elemente nu sunt disponibile liber publicului larg.

În ziua decesului, Autoritatea Judiciară a confiscat corpul lui Fadil și toate dosarele sale medicale.

Când au apărut știrile despre moartea lui Fadil, Berlusconi a comentat:

”Întotdeauna este trist când moare o persoană tânără. Cu toate acestea, nu m-am întâlnit niciodată cu această persoană.”

Sursa: https://vigilantcitizen.com/latestnews/the-ex-model-who-claimed-silvio-berlusconi-hosted-satanic-rituals-in-his-house-died-from-apparent-poisoning/

Preluat de pe Gazeta De Informatii.ro