Selectați pagina

Formularul 9 de tip vechi mai este valabil?

Formularul 9 de tip vechi mai este valabil?

forma nr. 9Această întrebare este des întâlnită în rândurile creștinilor după data de 7 martie curent când secţiile de pașapoarte eliberează deja buletine de identitate provizorii de alte dimensiuni decât cele cunoscute ale formularului 9. Situaţia se complică când mulţi notari sau organe de stat nu sunt la curent cu hotărârea de guvern nr. 51 din ianuarie 2013 și anunţă creștinii că formularele 9 nu mai sunt valabile.

Dragi creștini!

În conformitate cu hotărârea de guvern Nr. 53 din 17.01.2013, publicată la data de 25.01.2013 în Monitorul Oficial Nr. 18-21, art. nr. 93, pct. 2, buletinele de identitate și permisele de ședere, actele de identitate provizorii (Formularul nr. 9), cu și fără codul de bare eliberate până la 7 martie 2013, rămân valabile până la expirarea termenului de valabilitate al acestora.

Deci nu e necesar să schimbaţi formularele 9 pe buletine de identitate provizorii.

Doamne ajută!

 

6 Comentarii

 1. slava

  adica cum? acuma forma 9 este cu bar code sau cum? eu vreu sa ma refuz de idnp, si imi spun acolo ca este neaparat de luat buletin provizoriu, pur si simplu sa te refuzi sa nu iei nimica in loc nu vor

  Răspuns
  • APARATORUL

   La momentul de fata, in conformitate cu Legea RM privind actele de identitate, persoanelor care din careva motive refuza la buletinul de identitate cu cod de identificare, se elibereaza buletine de identitate provizorii.
   Aceste asa zise buletine provizorii, de fapt sunt niste acte pe suport de hirtie, fara idnp sau cod de bare sau orice alte semne ce nu pot fi citite cu ochiul liber si cu o fotografie simpla alipita pe hirtie.
   Sunt f. asemanatoare cu formularele 9 ce se eliberau anterior, doar ca sunt de marimi putin mai mici.
   Procedural, legal nu este o alta modalitate de a refuza oficial la buletinele cu idnp decit sa primesti in baza unei cereri buletin de identitate provizoriu. Termenul de valabilitate a acestora e de 10 ani. Doamne ajuta.

  • marele Păcătos

   dacă vreai să nu ai nimic, scrie cerere de refuz, în plic pune actul satanic şi trimitele prin oficiul poştal.

   Doar că, Hristos Dumnezeu permite să luăm acte fără cod aşa cum este buletinul-provizoriu, însă pe toţi care iau, îi pun în lista neagră, şi când vor începe să se închidă bisericile – se pare că toţi cu aşa tipuri de acte vor fi prigoniţi foarte.

 2. slava

  mersi mult aparataorul, si marele pacatos, daca stiti ceva referitor la certificatul de nastere? adica vreau sa schimb mitrica copilului, sa primesc alta fara idnp, e posibil?

  Răspuns
 3. Artiom

  Cei care vor fi prigoniti- sa se bucure, caci daca se vor ruga necontenit Domnului si nu se vor lasa de Domnul vor muri ca mucenici.

  eu de-asemenea vreau sa-i schimb certificatul de nastere a copilului. Daca stiti ceva, va rog sa scrieti. Multumesc

  Răspuns
 4. Elena

  если не сложно ответить по русски,гугл коряво переводит,боюсь не правильно понять информацию.Форма №9 еще выдается или нет?как поменять свидетельство о рождении без IDPN?Спаси Христос!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке