Fermierii-britaniciSindicatul Național al Fermierilor (NFU) din Marea Britanie a demarat o campanie care îi îndeamnă pe conaționali să sprijine producătorii agricoli din Regat. La rândul lor, fermierii sunt sfătuiți să posteze bannerele campaniei „Buy British” în locații cu mare vizibilitate din toată țara.

Fermierii care vor să se implice în această campanie au la dispoziție sute de bannere de toate mărimile care îi ajută să își promoveze mesajul în fața publicului britanic.

Peter Kendall, președintele NFU a subliniat că aceasta este „o ocazie fantastică” și a declarat că speră ca un număr cât mai mare de fermieri să se implice în efortul de promovare.

Fermierii vor continua să producă alimente britanice de calitate, în ciuda dificultăților ridicate în ultimele 12 luni de vreme și de factorii economici, iar această campanie are rolul de a asigura sprijinul consumatorului britanic”, a precizat Peter Kendall.

Reprezentanții NPA, Asociația Națională a Producătorilor din Industria Porcine, au anunțat că sprijină campania Buy British și se vor implica în eforturile de promovare.

Sursa: recolta.eu