Selectați pagina

Fermier, hărțuit de ANSA Cahul: M-au tot purtat pe drumuri

Fermier, hărțuit de ANSA Cahul: M-au tot purtat pe drumuri

Un fermier din Cahul se plânge că din cauza inspectorilor ANSA din Cahul nu a reușit să depună dosarul pentru a beneficia de subvenții pentru animale.

fermier hartuit de ansa

Fermier, hărțuit de ANSA Cahul: M-au tot purtat pe drumuri

Alexandru menționează că crește oi de 15 ani de zile, iar pentru a beneficia de subvenții a avut nevoie de autorizație, transmite Știri.md.

Bărbatul se plânge că inspectorii ANSA l-au tot purtat pe drumuri, iar când a obținut autorizația termenul pentru depunerea subvențiilor a expirat.

„Este foarte greu să fii fermier. Noi creștem oi, facem brânză și o dăm la „optovici”, iar aceștia de la ANSA fac bani. Când mergi să faci vreo autorizație, ei te țin jumătate de zi.

ANSA nu lucrează cu fermierii, dar cu „optovicii”. Dimineață ne spuneau să aducem un act, după masă alt act. Inspectorii ANSA nici capul nu-și bat, stau în oficii la calculatoare.

Șeful de la ANSA Cahul a fost la control la stână. Acolo a cerut calitatea la apă pe care o beau animalele, dar noi nici nu avem calitatea la apă pe care o bem noi. Le-am zis să meargă la stână la control, mi-au zis că e noroi și nu merg…trebuie să turnăm asfalt pentru ei.

N-au timp să pună o ștampilă pentru ca să-mi ofere autorizație. M-au tot purtat pe drumuri. Astfel, n-am reușit să depun dosarul pentru a beneficia de subvenții pentru animale. Cum să crești animale cu așa inspectori”, a declarat bărbatul.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке