Selectați pagina

FENOMEN PE CER ÎNAINTE DE CUTREMUR. Cutremurul M 7.2 din Filipine e unul artifial? VIDEO

FENOMEN PE CER ÎNAINTE DE CUTREMUR. Cutremurul M 7.2 din Filipine e unul artifial? VIDEO

Cu cîteva ore în urmă (2018-12-29 03:39:09 (UTC)), a avut loc un cutremur M 7.2 pe coasta Filipinelor. La moment un cutremur cu maginitudine mai mică de 9 grade nu surprinde pe nimeni, oamenii fiind obişnuiţi cu acest lucru. Însă, ceva straniu se întîmplă cu planeta, şi cu o astfel de dinamică Pămîntul ar putea să se desfacă în bucăţi în următorii ani.

Care este motivul unor astfel de creşteri fără precedent a cutremurilor? Sa fie de vină procesele din nucleul Pămîntului? Nimeni încă nu cunoaşte răspunsul la aceste întrebări. Cu toate acestea, cutremurul de azi care a avut loc în Filipine, a uimit printr-un fenomen neobişnuit pe cer (vezi video). După cum reiese din descrierea clipului, acesta a fost filmat la 300km de la epicentrul cutremurului, chiar înainte de a se produce acesta.

Lumina care a apărut de la sine pe cer, e una foarte stranie chiar şi dacă ar fi apărut în oricare alt loc, ar fi dat de gîndit climatologilor. Cu toate acestea, corelaţia acestui fenomen optic cu seismul care a avut loc, e una prea evidentă. Totuşi, ce fel de fenomen e acesta? HAARP? Blue Beam? Sau ni se va povesti iarăsi despre careva “praf atmosferic”? Unul Dumnezeu ştie…

https://twitter.com/los_benjamin100/status/1078888999375257600

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *