Selectați pagina

Fără vizite la medic! Ne vom putea testa sănătatea cu telefonul mobil

Fără vizite la medic! Ne vom putea testa sănătatea cu telefonul mobil

Comentariu aparatorul: Nu e departe și timpul cînd cipul din corpului omului va scana starea sănatații, chiar și regla, după cum v-a vrea cel ce va administra felul de unde de recepție a cipului. Să ne ferească Bunul Dumnezeu de toate uneltirele vrășmașului

Compania americana Scanadu  a dezvoltat un accesoriu pentru telefonul mobil care va face inutile vizitele la medic. Cel putin cele uzuale, in care vrem sa aflam cum stam cu sanatatea.

Potrivit Forbes, Scanadu va citi semnalele vitale, precum bataile inimii, tensiunea arteriala, nivelul de oxigenare al sangelui, temperatura etc.

Datele vor fi transmise catre telefonul mobil care, cu ajutorul unei aplicatii speciale, le va interpreta si va spune utilizatorului daca este sanatos sau nu.

Nu putem vorbi de un diagnostic medical, insa ne va avertiza daca este nevoie sa mergem la medic. In plus, datele vor fi trimise automat, prin email, medicului personal.

Scanadu a dezvoltat trei scanere diferite: Scanadu Scout, cel care citeste semnalele prezentate mai sus, ScanaFlo – care analizeaza urina si ScanaFlu – scanner care va testa saliva.

Toate cele trei dispozitive au fost trimise autoritatilor medicale americane pentru omologare.

Scanadu afirma ca scanerele urmeaza sa fie reunite intr-un singur gadget care va costa mai putin de 150 de dolari.

Compania spera ca scanerul sa ajunga pe piata pana la finele anului viitor.

Sursa:  gadgetreport.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке