Selectați pagina

Familie de americani amendată cu 500$ pentru că a început cultivarea legumelor pe propriul lor teren

Familie de americani amendată cu 500$ pentru că a început cultivarea legumelor pe propriul lor teren

Un cuplu din Florida a fost amendat cu 500 de dolari pentru faptul că a început cultivarea legumelor pe propriul lor teren, pe care îl deține mai mult de 20 de ani. Ei au trebuit să lupte pentru dreptul lor la un produs alimentar curat, și în urma mai multor audieri în instanța de judecată  fanii alimentației regenerabile au reușit să câștige, transmite Beforeitsnews.com.

Oficialii din Florida au acuzat proprietarii terenului de grădină că aceștia încalcă aspectul estetic al străzii, deși terenul a fost amenajat la maxim. Deși problema a constat în faptul că familia a decis să se hrănească în afară de cultura corporativă de alimentație și agricultură. Aceeași poveste s-a întâmplat în acest stat cu o femeie care a fost capabilă să instaleze în casa sa o centrală electrică verde și a refuzat  complet la serviciile de gaz public, energie termică și electrică. După ce ea a câștigat în instanță, avocatul ei a adăugat acest caz în portofoliul său pentru a ajuta alte persoane care doresc să fie independente de aprovizionare cu energie impusă.

Florida nu este singurul stat în care stilul de viață “verde” este ilegal. Recent în Texas forțele speciale au efectuat un raid în așezarea “Grădina Edenului” care este autosuficientă în energie și alimente. Toți locuitorii comunei au fost arestați pentru că au refuzat să fie vânduți în sclavie sistemului corporativ.

Sursa: http://econet.ru/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  Sf.Îngeraş otroc Veaceslav a zis, america aproape toată i se va închina lui antihrist. acolo să te ascunzi nu este unde, acolo e monitorizată toată lumea, e ca în palme, aşa-că dacă aveţi apropiaţi ortodocşi – chemaţi-i acasă.

  *în sua sistemul se bazează doar pe hârtii/cifre/bancnote, alte obiecte de valoare mai presus ca iubirea de argint nu este.
  de aceea şi confortul este un mijloc de patimă care pe cei lepădaţi de Dumnezeu îi face fii ai gheenei.
  prin simplitate şi smerenie şi iubire şi compătimire şi pace – Dumnezeu este mai aproape de om.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.