Selectați pagina

Făina de grâu utilizată în industria alimentară va fi îmbogăţită cu fier şi acid folic

Făina de grâu utilizată în industria alimentară va fi îmbogăţită cu fier şi acid folic

paineDin 2015, făina de grâu utilizată în industria alimentară va fi îmbogăţită cu fier şi acid folic. Decizia a fost luată miercuri de membrii Cabinetului de Miniştri.

Astfel, agenţii economici care vor comercializa făină de producţie locală, dar şi de import vor fi obligaţi să indice pe etichetă că produsul este îmbogăţit cu fier şi acid folic.

Îmbogăţirea făinii cu aceşti compuşi este prevăzută şi de Programul Naţional de reducere a afecţiunilor determinate de lipsa de fier şi acid folic. Şi asta după ce medicii au stabilit că un număr tot mai mare de micuţi se nasc cu malformaţii. Iar femeile suferă de anemie.

Sursa: publika.md

3 Comentarii

 1. tina

  bravo, numai decizii pro populatie. cu totii stim ca piinea este produsul primordial fara de care alimentatia in marea majoritate a omenirii este imposibila, asa ca hotarirea de atacare cu sintetice a organismului uman este cea mai buna. Doamne ajuta sa le putem rabda pe toate.

  Răspuns
  • Talya

   in apa pun, in paine vor pune, mai este ceva curat acum?

 2. marele Păcătos

  Nimic nu este curat azi dintre produsele alimentare.
  Fie că sunt otrăvite cu E-uri, fie că sunt jertvite davolilor prin marka Kasher, fie că sunt jertvite lui însuşi antihrist prin markarea codului de bare sau a qr-codului, toată mâncarea trebuie stropită în semnul Sfintei Cruci cu Agehazmă mare, sau măcar mică, şi de spus rugăciune, aşa se arde necurăţia diavolească.
  De alta, întrebând un mikiduţă din ce motiv a intrat într-o femeie, el a răspuns, din cauză că mânca şi cruce nu(-şi) făcea.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *