Selectați pagina

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI

Iata comentariul cititorului Anonim, postat la articolul Astronomul Vaticanului: “DUMNEZEU SI EXTRATERESTRII COEXISTA” …:

† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

Pentru cine are rabdare sa citeasca cele doua articole sunt marturii concludente pe cat se poate si concluzii care sunt cat se poate de logice

http://www.sfaturiortodoxe.ro/_ozn.htm

Voi relata o intamplare care mi s-a intamplat intr-o seara prin noiembrie 2009 venind spre casa am vazut o lumina puternica langa turnul de apa pe langa care treceam pe la 30 de metri inaltime, opresc masina, ma dau jos, imi fac instictiv o cruce si zic “Doamne” (pe atunci nu stiam ca extraterestrii sunt diavoli si nici ca acestia iti pot influenta gandirea ba chiar studiam pasiv articole despre fenomenul OZN) la care lumina se ridica, face brusc spre stanga si o ia in jos, ma urc la volan si o urmaresc pana o ia inspre o zona de periferie, unde nu am mai putut merge pe moment, pana sa imi treaca prin cap sa o filmez deja disparuse. A doua zi imi da necuratul prin cap sa merg sa caut luminita poate e ceva pe acolo si merg cautand luminita si pentru o clipa mi-au luat privirea de la drum desi nu vazusem pe nimeni in fata ma trezesc ca am ciocnit cu oglinda o masina. Ne oprim la care primele cuvinte rostite de omul care s-a dat jos din masina au fost “Multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau”. Acum imi dau seama ca imi intunecase necuratul mintile in asa hal ca nici nu vazusem masina de pe contrasens dar si intrasem jumatate pe contrasens desi am undeva la 150.000 KM parcursi fara incidente majore multumesc Lui Dumnezeu, dar si un semn de la Dumnezeu ca ceva nu e in regula. Daca veti citi cele doua articole veti vedea ce nu e in regula…era tocmai inainte de prima mea spovedanie adevarata…nimic nu e intamplator

Insa intamplarea mea poate fi conectata cu ce “propovaduieste” si Yoga vorbind de sferele de lumina si atunci avem o oarecare imagine despre aceasta ratacire http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4455〈=RO dar sfere care au aparut si in cadrul Profetiei de la Fatima de sorginte catolica http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/12/jacques-vallee-la-fatima-au-fost-ozn.html . Deci catolicismul daca ar fi o religie cu har de la Dumnezeu, ar avea sfinti care sa ii indrume in hatisurile noilor capcane diavolesti si nu ar mai cadea in ele asa cum se vede, tocmai de aceea cred ca ar trebui sa isi puna niste intrebari despre veridicitatea religiei lor… As mai adauga ca pe PROTV apar la calupurile publicitare tot felul de globuri luminoase…oare de ce? De ce tocmai le ei…?!?

† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

   Comentariu saccsiv:

La cele ce le puteti citi in articolele indicate mai sus, vin cu cateva completari.

Initiatoarea amplei miscari New Age, Alice Bailey (1880 – 1949), este continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky. Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

H. P. Blavatsky (1831 – 1891) se stabileste in 1886  in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare plina de teorii rasiste, ce spunea ca i-a fost inspirata de aceiasi maestrii non umani. Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center, au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.

Karl Maria Wiligut (Weisthor), initiat de “maestrii intelepciunii“ l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer, initiat si el de diavolii din zona Tibetului, l-a influentat pe Rudolf Hess. Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet, nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala, de unde uneori vin acesti „maestrii”.

Prea multe descrieri ale acestora nu avem. Totusi, in 1947, inainte de a muri, Aleister Crowley (1875 – 1947, maestru mason si bisexual) a lasat o schita a infatisarii unui astfel de “sef secret“. Arata aidoma unui asa zis extraterestru:

extraterestu

Si ne amintim ca odata cu aparitia si raspandirea organizatiilor Theosophical Society a inceput o explozie de literatura SF despre alien. De asemenea UFO. Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “religiilor“ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

Un foarte important personaj New Age este Benjamin Creme (1922 -), seful Share International. A fost de asemenea membru Aetherius Society (o miscare a noii “religii“ UFO). Ca si Helena Blavatsky sau Alice A. Bailey a fost contactat de “maestrii intelepciunii“. In 1959 spunea ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ … Iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important.

   In 1982 declara: “Cristul este printre noi “ …

Daca este vorba despre antihrist , s-a nascut prin 1979 , deci are aproximativ 31 de ani.

Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie“. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 este membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters , intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteste si documentarul „Ingerul digital„.

Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923 -). Asistent al Secretary General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala. Recunoaste ca este influentat de Alice A. Bailey si o admira caci a fost contactata de “maestrii intelepciunii“ …

Pe noi invatatura ORTODOXA ne invata ca „extraterestrii„ sunt diavolii din vazduh, iar faptul ca aceeasi initiatori ai nebuniei UFO exprimau limpede in scrieri ca il considera pe lucifer ca dumnezeu lor, nu face decat sa confirme acest lucru. Sa nu ne miram deci ca asistam la o explozie fara precedent a acestui subiect in mass-media. Tot Sfintii Parinti ne spun ca in vremurile din urma dracii vor umbla pe pamant. Prezentandu-i ca extraterestrii, oamenii vor fi astfel mai putin suspiciosi. Iar pregatirea mentala se face de la varste fragede. Urmariti desenele animate pentru copii, pline de astfel de personaje …

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  Mai toţi actorii şi mai toţi politicienii, mai toţi cântăreţii (începând cu raperi şi muzicienii genului pop şi terminând cu metaliştii din black-metal) sunt diavoli.

  Ei deprind generaţiile în desfrânare şi în pierzare sufletească, iar noi, numindu-ne creştini – ne facem toleraşti.

  jurnalişti: http://www.youtube.com/watch?v=SFZX2qyp_d4&list=PLkubc_ll76_Eygc-T8pIVlSnrG3ImS-wI

  actori şi cântăreţi: http://www.youtube.com/watch?v=zPY26U64XRk

  Arătaţi tuturor care sunt predispuşi să primească această informaţie, iar celor zombaţi deja e inutil să le povesteşti ceva, ei vor argumenta prostii ca replică.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *