Selectați pagina

Explozii puternice şi sunete misterioase pe cer în întreaga lume. VIDEO

Explozii puternice şi sunete misterioase pe cer în întreaga lume. VIDEO

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Astfel de sunete inexplicabile au avut loc şi în decembrie 2017, în Crimeea. În mod absolut neaşteptat o explozie a răsunat atît de violent încît s-a simţit cum pămîntul s-a cutremurat. Sursa sunetului nu a putut fi determinată. Dar, cu siguranţă, acest sunet nu a fost produs de trecerea vre-o unui avion care zbura cu viteză supersonică. Mass-media din Crimeea a adus în discuţii acele explozii din cer, şi chiar Ministerul de Urgenţe şi alte servicii au analizat natura acestora, fără a putea da vre-o explicaţie.

Explodează cerul

Oamenii din zona New Tripoli, Comitatul Lehigh, caută să cunoască cauza sunetului violent care a avut loc în dimineaţa 25 iunie. Martorii oculari spun că au auzit sau au simţit un sunet puternic, iar autorităţile afirmă că nu pot determina cauza acestuia.

Micki Tapper afirmă că în jurul ore 07:30 dimineaţă era trează, cînd s-a produs un sunet groaznic: “O fost un sunet foarte puternic. Casa în care locuiesc s-a zguduit. Vecinii care au auzit acelaşi lucru, credeau că e vorba de vre-un cutremur. Alţii au crezut că e vorba de vre-o bombă improvizată care a explodat, respectiv au anunţat poliţia”.

La început Tapper spune că a crezut că s-a prăbuşit vre-un copac peste casa ei, respectiv a ieşit să verifice acest lucru. După aceea, văzînd că e vorba de altceva, a postat pe reţelele de socializare o postare pentru a afla detalii şi de la alte persoane.

O zguduitură misterioasă practic l-a lăsat fără cuvinte pe Bryan Adlam, locuitor al oraşului Hamilton, Ontario, Canada. “Am auzit o bubuitură în jur de ora 2 noaptea, astfel că am simţit cum casa în care locuiesc se mişca”, relatează agentul de vînzări, care locuieşte în raionul Crown Point. Acest sunet a fost auzit de mai mulţi locuitori ai oraşului, iar în regiunea plajei sunetul a fost de intensitate maximă.

Adlam a postat o întrebare pe facebook despre explozia auzită, care în scurt timp a adunat peste 500 de comentarii şi teorii.

Un alt caz, din data de 25 iunie, a fost relatat de către locuitorii din Clemmons, Carolina de Nord, care au auzit un zgomot puternic în jurul orei 9 seara.

Cu toate acestea, autorităţile şi oficialii federali afirmă că nu cunosc cauzele acestor fenomene, la acea dată neavînd loc vre-un cutremur.

Explozii ciudatte pe cer au fost relatate şi de alte persoane, pe data de 29 iunie. Autorii nu vin cu nici o concluzie, ci pur şi simplu menţionează cele întîmplate. Tot la fapte trebuie de adaugat şi observaţiile făcue în Marea Britanie la aproximativ aceaşi vreme:

Înregistrare de pe date de 22 iunie, Texas:

Surse:

https://www.wfmz.com/news/lehigh-valley/some-residents-concerned-after-they-hear-feel-blasts-in-new-tripoli-area-of-lehigh-county/1089334534

https://www.thespec.com/news-story/9452216-was-it-a-skyquake-an-unexplained-boom-heard-across-hamilton-remains-a-mystery/

https://www.journalnow.com/news/local/what-was-that-booming-sound-near-clemmons-on-monday-night/article_aa02d5d3-2618-5b94-bf95-b92624bde21e.html

Mysterious booms continue rattling hundreds of people in the US, Canada and the UK, leaving officials speechless

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.