Selectați pagina

Experiment – pericolele dispozitivelor Wi-Fi: Plantele nu cresc de la radiatiile unui router internet wireless wi fi

Experiment – pericolele dispozitivelor Wi-Fi: Plantele nu cresc de la radiatiile unui router internet wireless wi fi

Un material cu dedicaţie pentru cei care folosesc sau caută cum să facă o instalare sau configurare acasă sau la birou a unui router wireless adica fara fir, cu dedicaţie pentru toţi cei care folosesc la greu telefoane mobile fără să îi ducă capu’ să folosească un hands free cu fir! (care atenuează radiaţiile care ajung în creier), care dorm lângă telefoanele mobile aprinse absolut aiurea şi degeaba (în loc să le stingă şi să le depărteze de cap), care incălzesc mâncarea la microunde, care au lângă locuinţă antene GSM, care folosesc des internet dintr-o reţea, un hot-spot, un acces point wireless şi în general pentru noi toţi, pentru că suntem cu toţii, mai ales cei din oraşele mari, bombardaţi zilnic cu unde electromagnetice nocive de la toate reţelele wi fi wireless fără fir etc din jurul nostru:

 

Plantele nu cresc lângă un router Wi-Fi !!!

In Danemarca, 5 eleve din clasa a noua, au realizat un experiment simplu, in care au plasat 6 farfurii cu seminte de Lepidium Sativum (creson) langa un router Wi-Fi, si alte 6 departe de router, in alta camera. Rezultatele au aratat ca semintele aflate in apropierea routerului (care emitea radiatii electromagnetice in mod continuu, non-stop) nu au germinat deloc, fiind moarte, in timp ce setul de referinta aflat in alta camera a germinat, dand nastere unor plante perfect sanatoase si normale.

Elevele au pornit de la observatia ca, atunci cand seara adorm cu telefonul mobil langa cap, a doua zi au dificultatii de concentrare, fapt ce le-a determinat sa realizeze un experiment care sa arate nocivitatea radiatiilor electromagnetice similare unui telefon mobil. Detalii  în continuare:

Fetele au castigat un proiect scolar cu acest experiment iar comunitatea stiintifica va aprofunda problema.

Concluzie:

Acest fapt ar trebui să dea serios de gandit referitor la nocivitatea radiatiilor electromagnetice la care suntem supusi zilnic din diverse surse: Wi-Fi, antene de telefonie, telefoane mobile GSM, tablete, cuptoare cu microunde etc.

Poate ca datorita acestui experiment simplu, dar elocvent, se vor trezi si acei oameni care folosesc (doar pentru că e mai comod) routere wireless şi poate se vor trezi şi acei parinti care cumpara telefoane mobile si tablete copiilor lor inca de mici si apoi ii lasa sa se joace cu ele.

Sursa: http://www.liveleak.com/view?i=cd3_1369428648

5 Comentarii

 1. SafeSolution

  Campurile electromagnetice afecteaza sanatatea.
  Exista totusi modalitati de ecranare a undelor electromagnetice (perdele antiradiatii si vopsea antiradiatii).
  Mai multe detalii pe http://www.safesolution.ro

  Răspuns
 2. marele Păcătos

  Sfinţii au zis, de radiaţie să nu ne temem, aceasta este lucrare drăcească, noi să spunem rugăciunea neâncetată şi să facem peste totul semnul Sfintei Cruci, atunci nu ne va afecta pe noi.

  Răspuns
 3. Marcel

  Sigur ca orice daunator din lume (fie virus, bacterie, boala, radiatie neionizata, radiatie ionizata) se supune lui Dumnezeu, EL fiind creatorul intregii lumi. Pe de alta parte, de mult ori, vindecarea vine de la Dumnezeu insa prin oameni, prin ceea ce Le-a dat El sa cunoasca: unora mai mult, altora mai putin.

  Răspuns
 4. Nu Cred

  Oamenilor , Dumnezeu nu exista , ceea ce este facut nu a fost demonstrat de nimeni ca ar fi facut de Dumnezeu sau Extrateresti, sunt doar aberatii.
  Chiar daca sari rugandu-te de la etajul 4 tot mori , daca iti dai cu ceva in cap tot mori , poti sa te rogi zi de zi neincetat , de murit tot mori.
  Asta a fost o nascocire a celor cu bisericile si a unui stat pentru a face bani din alte surse.

  Răspuns
  • Robert

   Omule, lucrurile care le spui tu sunt aberatii. Nu castiga nimeni nimic de pe urma ta daca tu crezi in Dumnezeu, daca citesti Biblia si daca crezi in Isus Hristos si mantuirea care ti-o poate da El. Singurul care are de castigat din asta, esti tu.
   Pune mana pe Biblie si citeste si nu iti va parea rau! Roaga-te ca sa si intelegi ce citesti si viata ta va fi schimbata.
   Faptul ca unii ar dori si vor incerca sa faca bani de pe urma ta si a credintei tale este alta poveste. Asta este valabil si in alte aspecte ale vietii, nu doar in privinta credintei.
   Dar nimic din ce spui tu nu exclude existenta lui Dumnezeu si nici nu demonstreaza inexistenta Lui!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *