Selectați pagina

Există cip și pentru soț?

Există cip și pentru soț?

cip.jpegIn clinicile veterinare din Petropavlovsk animalelor li se implantează cipuri. Datorită acestei inovații prietenul patruped pierdut poate fi găsit oriunde. Pînă ce stăpînii a doar 17 animale de companie s-au hotărît să-i „codifice”.

– Sub pielea câinelui, pisicei, iepurelui – oricărui animal – se introduce un cip steril, după care se înmatriculează în registrul internațional și devine ușor de recunoscut – spune medicul veterinar unei clinici orășenești, candidatul științelor biologice Liliana Apokin. – Adică, animalul va putea fi găsit cu ajutorul unui scaner computerizat special, în orice colț al lumii.

Inovația a fost folosită în regiunea Kazahstanului de Nord cu un an în urmă. Dispozitivul constă dintr-un microcip de marimea unui vîrf de chibrit, cu ajutorul seringii, acesta este introdus sub piele.

– În Petropavlovsk au fost cipizate 17 animale, în marea parte pisicile și câinii – ne-a informat medicul.

Glumeții din Petropavlovsk vizavi de acesta spun, că dacă cipurile ar fi implantate și oamenilor, atunci jumătate feminină din Petropavlovsk s-ar pune în rînd lîngă clinici, dorind să verifice fidelitatea soților. Sau invers?

Traducere pentru apărătorul de pe: 3rm.info

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке