Selectați pagina

Exemplu de manipulare și cultivare a urii de către mass media faţă de Biserica Ortodoxă

Exemplu de manipulare și cultivare a urii de către mass media faţă de Biserica Ortodoxă

Uite aici, frate, exemplu de manipulare și cultivare a urii. Prima știre de pe Yahoo News, publicată în rubrica actualitate, astăzi, alături de o poză cu colive (multe colive) și lumânări are titlul șoc “Biserica Ortodoxă ne îngroapă pe toți”.

Știrea începe astfel: “Biserica Ortodoxă Română continuă să neglijeze cu bunăștiință (…) și, implicit, să pună în pericol vieți omenești. Inconștiența “credincioșilor”… și cam asta e tot ce reține ăla care nu mai are răbdare să acceseze link-ul, să pargurgă știrea până la jumătatea paginii și să constate că știrea de “actualitate”, care arată cum Biserica “continuă” să “îngroape oamenii”, se referă, de fapt, la o slujbă ținută cu două săptămâni în urmă, chiar în duminica de dinaintea intrării în vigoare a ordonanței militare ce interzicea oficierea de slujbe religioase cu public, aceasta fiind, potrivit autorului, “cea mai recentă manifestare de la care oricărui om sănătos i se ridică părul pe mână”.

Când ajungi pe la jumătatea știrii, afli de la onorabilul autor, domnul Alexandru Puiu, care nu citează pe nimeni, că “era evident cu ochiul liber că nu se respectă distanța între persoane stabilită în lege”. Dacă mai ai răbdarea să megi și până la capăt, unde sunt, în cele din urmă, citați și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, afli că, de fapt, a “avut loc o slujbă cu caracter religios în spațiu deschis, la care a participat un număr mare de persoane, existând suspiciunea de încălcare a măsurilor de prevedere instituite de Ordonanța militară nr. 1 din 2020”.

Presă de calitate.

Autor: Alexandru Racu

Pentru cei mult prea curioşi de a răsfoi ştirea comentată mai sus, o puteţi accesa aici – https://playtech.ro/2020/biserica-ortodoxa-ne-ingroapa-pe-toti-caz-penal-pentru-sute-de-oameni-la-slujba-in-pandemie/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке