Selectați pagina

EXECUȚIA Țarului Nicolae al II-lea, a familiei și a slujitorilor – CRIMĂ RITUALICĂ

EXECUȚIA Țarului Nicolae al II-lea, a familiei și a slujitorilor – CRIMĂ RITUALICĂ

Iata ce putem citi la Ordinul asasinării ţarului Nicolae al II-lea a venit din SUA. din 26 iulie 2012, de pe Cotidianul:

Un istoric rus a declara miercuri că magnaţii americani au fost cei care au dat ordinul asasinării ţarului Nicolae al II-lea Romanov şi familiei sale, transmite Moscow Times. Piotr Multatuli, cercetător la Academia rusă de Ştiinţe, nu a negat că liderii bolşevici de la Moscova au iniţiat planul asasinării ţarului in 1918, în Urali, la Ekaterinburg, dar a spus că în spatele deciziei a stat o misiune americană.

Într-un articol din Argumenti i Facty, Multatuli a citat conversaţiile secrete dintre conducerea bolşevica a Comitetului Executiv Central şi unul dintre cei care au participat la asasinat ca dovadă a faptului că organizaţii financiar-industriale din SUA le-au vorbit oficialilor ruşi despre necesitatea asasinării ţarului şi a întregii sale familii.

Ordinul a fost transmis la Moscova printr-o organizaţie din Vologda, Multatului argumentând că membrii acestei organizaţii vedeau ca esenţială distrugerea Rusiei ţariste pentru îndeplinirea planurilor lor de creare a unei lumi unipolare.

Aceste alegaţii apar în contextul în care Vladimir Putin, în calitate de preşedinte şi în cea de premier, a iniţiat un cult al Rusiei imperiale, alături de mai mulţi intelectuali ruşi, iniţiativă care a prins în rândul tinerilor naţionalişti. Putin avea in biroul său prezidenţial, în perioada 2004-2008, un tablou al ţarului Petru cel Mare, în timp ce Dmitri Medvedev a vea un tablou al ţarului Alexandru al II-lea, cel care a abolit şerbia in Rusia. Medvedev îl admiră şi pe Alexandru al III-lea, iniţiatorul unor tratate europene asemănătoare pactului paneuropean de securitate pe care Rusia încearcă să-l iniţieze împreună cu Germania.

Magnatii aia erau de fapt stapanii sectorului financiar bancar ce au creat Federal Reserve si cu totii erau “americani”. Adica evrei. Ei au si finantat revolutia bolsevica.

Cel mai activ dintre ei fiind bancherul Jacob Henry Schiff (1847–1920), ginerele lui Solomon Loeb si capul Kuhn, Loeb & Co., numele acestei banci fiind strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve.

Iar plutonul de executie a fost condus de catre evreul Iacov Iurovski.

Iata cateva fragmente din articolul Viața și martiriul Sfântului NICOLAE al II-lea Romanov ȚARUL-MUCENIC al Rusiei, împreună cu familia și slujitorii săi / FIARA BOLȘEVICĂ a încercat să distrugă definitiv BISERICA RUSĂ, care în schimb s-a întărit printr-un numeros val de NOI MARTIRI din toate păturile sociale:

Rar, li se permitea să meargă la biserică, totuși și-au hrănit sufletele cu rugăciunile de acasă și se bucurau foarte mult de fiecare dată când aveau ocazia de a primi Dumnezeie știle Taine. Cu trei zile înaintea muceniciei lor, chiar în casa în care au fost închiși, au participat la ultima slujbă bisericească a vieții lor mult-pătimitoare. Precum preotul slujitor, Pr. Ioan Storozhev povestea: „Mi sa părut că Împăratul și toate fiicele lui erau foarte obosiți. În timpul unei astfel de slujbe, se obișnuiește a se citi o rugăciune pentru cei adormiți. Din oarecare motiv, diaconul a început să cânte și m-am alăturat și eu… De îndată ce am început să cântăm, am auzit cum familia imperială din spatele nostru se așeza în genunchi „(ca în timpul slujbelor de înmormântare)… Astfel s-au pregătit, fără să-și de-a seama, pentru propria lor moarte – prin împărtășirea cu Sfintele Taine de înainte de moarte. În ciuda obiceiurilor lor, niciunul dintre membrii familiei a cântat în timpul slujbei și, la ieșirea din casă, clericii se mirau că „păreau diferiți” – ca și când s-ar fi întâmplat ceva cu ei.”

Țarina obișnuia să zică:

„Suntem precum un suflet, iar asta, din păcate, se întâmplă atât de rar în aceste zile. Suntem strânși uniți împreună… o familie mică, strâns legată…”

Inseparabili în viață, ei urmau acum să rămână inseparabili și în moarte.

După miezul nopții zilei de 4/17 iulie 1918, întreaga familie, împreună cu doctorul și doi slujitori credincioși, a fost aduși în subsolul casei pentru izolare sub pretextul mutării iarăși a lor din cauză că „există tulburare în oraș”. Acolo ei au fost uciși brutal și nemilos, atât copiii, cât și adulții, la adăpostul întunericului – pentru că „oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina, că faptele lor erau rele.” (Ioan 3, 19). Țarul a fost împușcat în timp ce s-a ridicat în apărarea familiei sale. Țarina Alexandra a reușit să-și facă semnul crucii înainte ca să cadă și ea. Primele gloanțe nu i-au omorât pe cei mai tineri, și au fost bătuți cu sălbăticie, junghiați cu baionetele și împușcați de la mică distanță, înainte de a fi jefuiți de toate lucrurile prețioase.

Cei uciși au fost: Țarul (născut în 1868), Țarina (1872), Olga (1895), Tatiana (1897), Maria (născută în 1899), Anastasia (născută în 1901), Alexei (născut în 1904), doctorul țarului Eugen Botkin, camerista țarinei, Anna S. Demidovabucătarul Ivan Mihailovici Kharitonov și servitorul A. E. Trupp, marinarul Clement G. Nagorny, care se îngrijea de Țarevici încă din copilărie, și Ivan D. Sednev, slujitorul Marilor Ducese. Generalul Elias L. Tatișciov și prințul Vasile Dolgorukov, cărora li s-a refuzat permisiunea de a rămâne cu familia regală la Ekaterinburg, au fost împușcați de asemenea în închisoare. Domnișoara-de-onoare, contesa Anastasia V. Hendrikova și profesoara de la curte, Caterina A. Schneider, au fost duse în Perm și au fost împușcate acolo.

[…]

În noaptea de 4/17 iulie, binecuvântata Maria Ivanovna, nebuna pentru Hristos din Diveevo, a început să țipe și să strige:

„[Omoară] prințesele cu baionete! Evrei blestemați!”

Există dovezi că acestea au fost crime ritualice. Astfel, pe pereții încăperii în care a avut loc crima s-au găsite simboluri cabaliste ciudate, care au fost descifrate, cu înțelesul:

„Aici, printr-un ordin al puterilor oculte, Țarul a fost oferit ca jertfă pentru distrugerea statului. Lăsați toate popoarele să afle de acest lucru.”

Iarăși, pe zidul camerei de execuție a fost găsită o inscripție care descrie fapta din punctul de vedere al revoluției evreiești. Era un citat al poetului evreu de origine germană Heine, ușor modificată pentru a scoate în evidența cuvântul „tsar” și a înfățișându-l pe Țar ca Belșațar:

Belsatzar ward în selbiger Nacht    În aceeași noapte Belșațar

Von seinen knechten umgebracht.     A fost ucis de propriii săi sclavi.

Dar adevărul era exact invers. Belșațar ura poporul lui Dumnezeu, iar prin îndepărtarea lui s-a deschis calea pentru reconstruirea Templului lui Dumnezeu în Sion de către prințul iudeu Zorobabel. Uciderea Țarului Nicolae, pe de altă parte, a deschis calea distrugerii Rusiei ortodoxe și transformării ei în Babilon.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *