Dupa ce noul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a declarat recent ca una dintre prioritatile mandatului sau este “protejarea minoritatii LGBTI” care include si impunerea recunoasterii casatoriilor gay de catre toate statele membre, europarlamentarii români au votat în masa o rezolutie a Parlamentului European care condamna Polonia pentru “nerespectarea drepturilor minoritatii LGBTI”, de fapt pentru refuzul constant si ferm de a accepta ideologia agresiva pro-LGBT pe care Bruxelles-ul cauta sa o bage cu forta pe gatul tuturor statelor europene.

Dupa ce la ultimele alegeri pentru parlamentul european, din 2019, foarte multi români au fost mobilizati prin propaganda din media, si au fost convinsi sa participe la vot, pentru ca, chipurile, “votul lor conteaza”, si ca au de unde/pe cine alege, suntem acum curiosi cati dintre votanti chiar si urmaresc activitatea celor pe care i-au votat ca sa ajunga în Parlamentul European…

Curios lucru este ca, politicienii români care ajung în parlamentul european, îsi exprima prin rezolutiile votate acolo au cu totul alte opinii si viziuni decat sustin public ei si partidele lor în România, de parca ar avea personalitati multiple, sau parca ar juca mai multe roluri.

De exemplu, Dacian Ciolos, lider al USR-PLUS în Romania, face frecvent scandal in PE ca sef al grupului politic Renew Europe pe tema drepturilor LGBT, dar în România cam trece sub tacere tema, fiind evident ca ar avea de pierdut voturi daca ar folosi-o prea mult în spatiul public românesc.
Traian Basescu si oamenii sai din PMP,
( Mihail Neamțu ?!?)

în România se prefac “culmea conservatorismului”, în timp ce in PE voteaza rezolutii impotriva statelor care apara adevaratele valori crestine si conservatoare.

La fel procedeaza si faimosul Rares Bogdan, care, în tara se da mare patriot si credincios, însa în PE voteaza orice rezolutie care promoveaza principii contrare.

Nu mai vorbim de mai multi europarlamentari din PSD, care desi acasa se lauda ca sunt credinciosi, dusi la biserica si conservatori, în PE voteaza pe banda rulanta rezolutii care evident batjocoresc valorile crestine, si ataca putinele state care mai au curajul sa le apere public, precum Polonia si Ungaria.

Despre ce e vorba acum? Un socialist spaniol a inițiat o rezoluție de condamnare a Poloniei pentru că nu „respectă” drepturile LGBT și „statul de drept”.

Raportul a fost adoptat pe 17 septembrie sub formă de rezoluție de Parlamentul European, cu 513 voturi pentru, 146 contra, si 33 de abtineri.

Ce au facut europarlamentari nostri români? In prima faza, în Comisia care a adoptat draftul rezoluției, 3 europarlamentari români membri au votat, toți împotriva Poloniei.

Cine sunt ei: Vasile Blaga și Bogdan Rareș de la PNL și Ramona Strugariu – USR.

Apoi, spre rușinea noastră, toți europarlamentarii români care au fost prezenti la votul privind rezoluția A9-0138/2020 (Juan Fernando Lopez Aguillar), au votat în favoarea rezoluției, deci împotriva Poloniei. Nici un europarlamentar român nu a votat împotrivă.

Iata mai jos lista rusinii, a europarlamentarilor români care au aprobat o rezoluție de denigrare a Poloniei, și, implicit, a polonezilor si românilor cu o mentalitate tradiționala, a cetățenilor conservatori ai Poloniei, României si Europei:

Băsescu, Blaga, Bogdan, Buda, Bușoi, Falcă, Marinescu, Motreanu, Mureșan, Nistor, Tomac, Armand, Cicurel, Cioloș, Ghinea, Botoș, Pâslaru, Ștefanuță, Strugariu, Benea, Ciuhodaru, Crețu, Grapini, Negrescu, Nica, Plumb, Tudose.

S-a constatat ca europarlamentarii români, indiferent de partid sau grup politic, votează împotriva valorilor conservatoare si creștine în mod constant, voit si consecvent.
Oare sa fie de vina mentalitatea de slugi obediente, care actioneaza doar la ordin?

Au tot votat așa din 2007 încoace, votează la fel, și vor continua să voteze împotriva valorilor și intereselor noastre conservatore, crestine si nationale, atata timp cat vor fi realesi.
Dar nu le va fi rusine. Iar cei care i-au votat, o vor face-o probabil din nou peste 3 ani, total ignoranti cu privire la cum s-au comportat alesii lor in Parlamentul European…

Autor: Surulescu Aureliu, profilul de socializare