Selectați pagina

Europa atacată cu arma climaterică?

Europa atacată cu arma climaterică?

Aţi obsevat cumva în ultimul timp că e ceva în neregulă cu vremea?! La unii e prea cald, la noi este nefiresc de rece şi umed pentru mijlocul verii.

Organizația Meteorologică Mondială (OMM) semnalează că valul de căldură care afectează o mare parte din Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu și este neobișnuit pentru că a apărut la începutul verii și afectează un teritoriu foarte mare, informează EFE preluată de b1TV.Particularitatea acestui val de căldură constă în faptul că a început foarte devreme, la sfârșitul lunii iunie, și afectează o mare parte din continent, inclusiv zone din Regatul Unit și Rusia. Canicula a început la sfârșitul lunii iunie în sud-vestul Peninsulei Iberice, unde în locuri ca Almeria s-au înregistrat 40,8 grade Celsius, un record pentru luna iunie. De atunci, s-au înregistrat temperaturi maxime de 36 de grade Celsius la Londra sau 40 de grade Celsius în Franța și Rusia.

Sursa: Cotidianul

schimbari climatericeUnele teorii ale conspiraţiei susţin că atacul cu arma climaterică, pus la cale cel mai probabil de bancherii oligarhi americani, are ca scop ca, prin secetă prelungită, să compromită culturile agricole ale Greciei şi astfel să afunde şi mai mult ţara în faliment. Prin efect de contagiune se urmăreşte astfel destabilizarea întregii Europe.

După cum observăm cel mai afectat de valul de căldură este sudul Europei, adică acea zonă unde statele sunt mai sărace, fiind folosite mai mult ca piaţă de desfacere pentru economiile mai dezvoltate din Nord şi economia este mai apropiată de stilul tradiţional, fiind bazată într-o măsură importantă pe agricultură.

Autor: Dan Tanasescu

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.