Selectați pagina

Pr. Elpidie: Traim vremuri apocaliptice . Cine nu a inteles acest lucru doarme un somn adanc

Pr. Elpidie: Traim vremuri apocaliptice . Cine nu a inteles acest lucru doarme un somn adanc

” Traim vremuri apocaliptice . Cine nu a inteles acest lucru doarme un somn adanc ” .

Copii , vine o asemenea distrugere economica in zona euro , inca UE isi traieste ultimele zile . Si totusi va spun ca este si o profetie : Europa va fi distrusa .

Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul :  1) Sa stranga toate statele intr-unul singur si apoi sa le dea bani ca sa isi construiasca case , sa cumpere masini , etc

2) Apoi cand toti au fost indatorati sa creeze o criza economica si sa ceara banii inapoi . ( Grecia , Cipru , Franta , Italia chiar si Germania sunt indatorate mult peste limita ) .

Al treilea razboi mondial va fi unul ciudat si nu va semana cu primele 2 . El se va desfasura in 3 etape mari :

A) Razboi Economic  : se va creea in interiorul Europei o stare generala de conflict in care un stat va spune altuia ” tu traiesti pe spatele meu ” -> si astfel vor aparea : foamete ,disperare ,etc .

B) Razboiul impotriva credintei : vor infiltra oameni in biserica in posturile cheie si apoi ii vor obliga in numele “iubirii” sa uneasca toate religiile intr-o pan-religie ecumenista . Vor construi temple un vor sluji “dumnezeului universal ” . Nu va fi Dumnezeul cel Adevarat si va fi diavolul insusi . Iar oricine va vorbi impotriva acestor masuri va fi prigonit  .

C) Razboiul sangeros : 2 faze  –  1) vor isca razboaie locale  Coreea de N – Coreea de S  , China cu Japonia , Turcia cu Grecia …..

2) marele conflict la care vor participa Rusia , China , America , iar raul va deveni foarte mare . Oamenii vor trai disperarea , pentru ca va veni marea foamete si ea va dura mult .

Parintele mereu a rugat lumea sa stranga alimente pentru cel putin 6 luni , pentru a trece mai usor la inceput prin foamete . Ce s-a intamplat in Cipru este doar un inceput .

Daca avem credinta vom putea trai cu putin , pentru ca Harul lui Dumnezeu le va inmulti .

Despre CIP :

Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi , pt ca va o inventie satanica extrem de complexa si va functiona pe 2 nivele .

Primul nivel va fi similar cu antena satelit prin care putem receptiona informatii . Si vor incerca sa ne implanteze prin vaccinuri nano-echipamente in corp , invizibile cu ochiul liber si va juca rolul de spion . Acest echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman . Acesta va fi o parte din pecete . Nu vor putea totusi exista in noi ceea ce satanistii vor sa implanteze prin  inselaciune , datorita Sfintei Impartasanii care va avea o putere asa mare incat va anihila “primul nivel ” insa nu pecetea .

Al doiea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte . un nano-cip ( nu ca cele din ziua de azi ) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru – si vor functiona ca un tot unitar . Va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului si nu putea nimeni sa-l mai scoata . De aceea , cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist . Aceia care vor primi semnul vor suferi mai  mult decat crestinii .

Dar aceasta nu se va intampla acum . Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri . Sa nu imaginati ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea . Nu va fi asa ! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva lui . Vor fi razboaie , prigoane ,plangere ….Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor .

Parintele a spus ca rugaciunea oamenilor poate modifica mult din apocalipsa si Dumnezeu ne poate ierta de anumite pericole ce vor veni usurandu-ne din ispite , dar pecetluirea unor oameni si venirea antihristului nu vor putea fi evitate .

Asa ca rugati-va fratilor cat mai puteti – fiecare dupa puterea lui  si sa ne fereasca Dumnezeu sa cadem in ispita antihristului .

” Doamne , Tu esti Dumnezeul inimii mele si Tie cu toata increderea Iti dau sufletul meu ; ceea ce Te rugam , Doamne este sa ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiasca ca sa Te iubim din toata inima ” .

Sursa: blogul Numai Ortodoxia

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

5 Comentarii

 1. Beatrice

  Spuneti-mi, va rog, la ce etapa a pecetluirii si la ce momenta al Apocalipsei ne aflam acum…

  Răspuns
  • oarecine

   Cred ca ne aflam in etapa prefinala a Apocalipsei. Dar sa nu ne ingrijim de sfarsitul lumii, ci de sfarsitul nostru propriu, a fiecaruia in parte… Doamne-ajuta.

 2. Alina

  Eu am auzit pe un mason dinasta, un “elitist” declarand intr-un interviu ca ” a inceput ultimul ciclu de 12 ani la sfarsitul careia vor sa atinga apogeul Noii Ere”. El insusi spunea ca ” In viitor oameni vor gandi diferit fata de oamenii din prezent, avem deja tineri pe care ii pregatim pentru functii de presedinti, vom face sisteme econimice noi, avem pedagogi care vor forma alte sisteme educationale bazate pe un alt mod de gandire” si multe altele.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Sfântul Shiarhimandrit Hristofor zicea, timp de 7-9 ani înainte de întronarea spurcatului va fi tulburare în natură, ba va fi secetă, ba va fi ploi şi înecuri şi nu vor reuşi să strângă roada.

   Aseară un specialist german pare-mi-se a comentat, aşa tulburare în natură poate face decât stricăciune; când înmugureşte şi apoi dă îngheţul, ţesuturile crapă de la aceea că apa îşi măreşte volumul la sub zero.

  • marele Păcătos

   este ştiut oricum că, antihrist o să stea într-un loc, şi o să conducă prin intermediul mediei, prin campiutere, telefoane şi alte nebunii.

   înseamnă că trebuie toţi să fie legaţi de reţeaua electronică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *