Nota: Dragi frați și surori în Hristos! Slujitorii lui Antihrist în vremurile de pe acum apocaliptice, s-au strecurat în cele mai înalte niveluri ale guvernului și ale autorităților bisericești. Oriunde te uiți, dai de mizerii satanice! Ei duc cu zel și cu nerușinare, aproape fără să se ascundă, un război aprig împotriva poporului pentru a-l distruge complet, atât fizic, cât și duhovniceşte.

Este o mare frumusețe acolo… dar biserica a fost batjocorită prin semnul 666. Diveevo. Scrisoare către redacţie. (FOTO)

Este o mare frumusețe acolo… dar biserica a fost batjocorită prin semnul 666. Diveevo. Scrisoare către redacţie. (FOTO)

Au creat în jurul nostru un mediu informațional atât de dăunător sufletului, în care oamenii sunt ca într-un cocon, încât nu se pot trezi din aceste prostii, care curg în permanență din aparatul de spălat creiere – de la televizor, şi din toate mijloacele centrale de comunicare în masă. Și adesea oamenii nu pot ieși în Lumina lui Dumnezeu pentru a vedea și înțelege adevărata esență a ceea ce se întâmplă.

De ce? Pentru că până și în fruntea Patriarhiei sunt dușmani și trădători ai lui Hristos, denaturând învățătura Bisericii, profanând-o și blasfemându-l pe Hristos Însuși. Amintiți-vă de teribila blasfemie de acum 2 ani când dizolvau sângele lui Hristos în alcool, pentru care nimeni nu s-a pocăit și nici nu se va pocăi atâta timp cât acești slujitori ai diavolului rămân în fruntea Bisericii.

Și de aceea în bisericile noastre noi apar fresce uriașe cu Antihrist, ca la Diveevo. Trei de şase și alte mizerii satanice apar când se decorează bisericile. Dușmanii lui Hristos care au preluat puterea în biserică fac totul pentru ca ortodocșii să treacă în liniște în tabăra trădătorilor lui Hristos.

Și, din păcate, din cauza nepăsării și a păcătoşeniei, oamenii se lasă prinși în aceste plase și, în loc să urmeze calea îngustă a mântuirii sufletului, îi urmează pe falșii lor arhipăstori și pastori care s-au îndepărtat de Dumnezeu, pe calea largă a pierzaniei veșnice. Doamne, milueşte-ne!

SCRISOARE CĂTRE REDACŢIA „A treia Romă”:

Hristos a Înviat! Stimată redacţie, bună ziua!

Nu știu dacă sunteți la curent de ceea ce vreau să vă spun. Așa că am decis să vă scriu și să vă arăt modelul de pe podeaua Catedralei Buna Vestire din Diveevo. Aceasta este catedrala în care se află fresca roșie cu Antihrist. Pe podea sunt șerpi în formă de şase, ca în pașaport! Același model „decorează” și unele dintre icoanele cu mozaic ale sfinților.

Este incredibil de frumos acolo! Nu am mai văzut frumusețea asta nicăieri altundeva, dar nu mai vreau să intru din nou acolo. Așa că am aici doar trei fotografii cu modelul de pe podea, iar restul le-am găşit pe net, pentru a fi mai clare lucrurile. Inițial, modelul de pe podea arăta cu totul alfel, într-un mod normal, apoi se pare că a fost refăcut, uitați-vă şi singuri la foto atașate.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Robul Lui Dumnezeu, Mihail.

Mai jos semnul 666 din pașaportul rusesc:

Semnul fiarei în paşaportul rus

Semnul fiarei în paşaportul rus

Există astfel de semn, 666, şi pe podeaua Bisericii Buna Vestire din Diveevo:

Semnul fiarei pe podea in Diveevo

Semnul fiarei pe podea in Diveevo

semnul fiarei pe podea in Diveevo detaliu

semnul fiarei pe podea in Diveevo detaliu

Icoana lui antihrist in Diveevo

Icoana lui antihrist in Diveevo

O biserică frumos construită, dar batjocorită de fresca lui Antihrist și de numele său – 666!