Fosta ministră franceză a Culturii, Roselyne Bachelot, povestește în cartea sa publicată recent, cum soția președintelui Franței, Brigitte Macron, a propus reconstruirea catedralei Notre Dame de la Paris sub forma unui „falus erect, înconjurat la bază de testicule de aur”.

Este firesc pentru eretici: Diavolul lucrează prin ei. S-a propus ca Notre Dame să fie reconstruită sub forma unui falus

Este firesc pentru eretici: Diavolul lucrează prin ei. S-a propus ca Notre Dame să fie reconstruită sub forma unui falus

Roselyne Bachelot, în vârstă de 76 de ani, care a fost înlocuită ca ministru francez al culturii de către președintele Macron anul trecut, s-a opus încercărilor de a reconstrui Catedrala Notre Dame într-un stil contemporan, suținând ideea unei reconstrucții identice, după incendiul din 2019. Renovarea turlei catedralei a făcut obiectul mai multor propuneri.

În cartea sa, Roselyne Bachelot, povestește cum au decurs discuțiile. „Când m-am întors pe rue de Valois, cabinetul era sub presiune. Elysée visează la un „gest arhitectural” și mă acuză că iau decizii de capul meu”, spune Bachelot, potrivit ladepeche.fr.

Câteva zile mai târziu, Roselyne Bachelot ia prânzul cu soția președintelui francez, Brigitte Macron.

În acest fragment, reperat de jurnalistul politic RTL, William Galibert, Roselyne Bachelot relatează: „Nu regret această insubordonare când, luând prânzul câteva zile mai târziu cu Brigitte Macron, îmi arată un proiect care culminează cu un fel de falus erect, înconjurat la baza de testicule de aur…”.

Potrivit informațiilor de la La Dépêche, Brigitte Macron ar fi transmis ministrului Culturii de la acea vreme acest proiect de arhitectură, care ajunsese la ea cu câteva zile mai devreme. Acest proiect ar fi constat, de fapt, într-o reproducere aproape identică a turlei Catedralei Notre Dame, împodobită însă cu zeci de globuri, „inspirate de un rozariu”.

În cele din urmă, turla catedralei va arăta după reconstrucție la fel cum arăta înainte de incendiul din 2019.

Nota redacției. – Dragi frați și surori în Hristos! O astfel de sugestie nu pare ciudată pentru eretici, deoarece diavolul lucrează prin ei, pentru a șterge din memoria oamenilor chiar și numele lui Hristos. 

De aceea, nu pare ciudat că Papa Francisc, care este frate duhovnicesc și cu alţi ereziarhi care sunt de o credinţă cu el, a aprobat ca legatul său „preot” să promoveze pe cale sinodală în Franța, susținerea binecuvântării cuplurilor gay.

Acest „preot” al cultului papistaş (în videoclipul de mai jos) a recunoscut că era mulțumit de binecuvântarea pentru cuplurile homosexuale pe care episcopii flamanzi din Belgia au aprobat-o la 20 septembrie 2022. Răspunzând la o întrebare des pusă cu privire la faptul dacă „a fi homosexual sau a practica homosexualitatea este un păcat”, Jasseron a spus: „Vă voi spune sincer și cinstit, prieteni, că în mod evident nu este așa. Nicăieri în Biblie sau în catehismul Bisericii Catolice nu se afirmă cu strictețe acest lucru.” El a subliniat că știe sigur acest lucru pentru că este profesor de catehism.

Reamintim că în Belgia este aprobat ritul de binecuvântare a căsătoriilor între persoane de același sex, care include rugăciuni, o lectură a scripturilor și o parte în care cuplul poate „exprima în fața lui Dumnezeu cât de devotați sunt unul față de celălalt”.

Sursa: https://www.ladepeche.fr/2023/01/05/brigitte-macron-elle-partage-a-roselyne-bachelot-un-projet-tres-ose-pour-la-restauration-de-notre-dame-de-paris-10906235.php