Selectați pagina

Erezia acţionează deschis şi îndrăzneţ. În catedrala din Krasnoiarsk a avut loc o căsătorie mixtă dintre un catolic şi o ortodoxă

Erezia acţionează deschis şi îndrăzneţ. În catedrala din Krasnoiarsk a avut loc o căsătorie mixtă dintre un catolic şi o ortodoxă

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Sunt dureroase faptele de lepădare de credinţă a preoţilor ortodocşi ai Patriarhiei Ruse. În plus, ereticii-ecumenişti acţionează deschis şi cu mult curaj, fără frică sau jenă faţă de popor. Oare de ce? Pentru că poporul dormitează într-o tăcere plină de laşitate, astfel făcîndu-se părtaşi crimelor contra Lui Hristos şi a Bisericii.

Pe site-ul bisericii din Krasnoiarsk, se povesteşte în detalii “povestea frumoasă” a iubirii ecumeniste dintre catolicul Eugene şi femeia ortodoxă Ludmila:

“Aceasta a fost prima căsătorie «internaţională» în biserica noastră. Ludmila a finisat Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Federale Siberiene şi a mers într-un schimb de studenţi cu Scoţia… Eugene Toynissen din Olanda a finisat Facultatea de Economie Internaţională, Universitatea din Maaystriht, şi de asemenea a mers în acel schimb de studenţi în Scoţia. Astfel căile lor s-au intersectat.”

Despre aceasta a povestit foarte sincer “preotul” în cadrul cununiei catolice din “biserica” Fecioarei Maria din Maastricht. Tot el a fost cel care a insistat ca soţii să-şi ceară permisiunea unui ierarh ortodox pentru a se căsători neapărat şi în cadrul unei biserici ortodoxe.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii