Selectați pagina

Episcopul Longhin Jar de Banceni a fost ridicat la rangul de arhiepiscop

Episcopul Longhin Jar de Banceni a fost ridicat la rangul de arhiepiscop

Joi, 17 august, cu ocazia împlinirii a trei ani de la întronizarea lui Onufrie Berezovski ca Mitropolit al Kievului și a toată Ucraina, Episcopul Longhin Jar de Banceni a fost ridicat la rangul de arhiepiscop.

Ceremonia de ridicare în rang a avut loc la sfârșitul sfintei Liturghii oficiate în Catedrala Adormirii Maicii Domnului (Uspenskiy Sobor) din capitală.

De asemenea, potrivit portalului news.church.ua, la rangul de mitropolit a fost ridicat arhiepiscopul Kirovogradului și Novomyrgorodului Ioasaf, iar în rang de arhiepiscop – episcopii Ioan de Obuhiv și Roman de Konotop și Gluhiv.

lyberti.com

3 Comentarii

 1. Florin Grigore

  Vrednic este! Rugați-vă pentru noi păcătoșii

  Răspuns
 2. Tache

  Un tel al PARINTELUI JAR MIHAIL poate cineva sa_mi dea ???

  Răspuns
  • Apărătorul Ortodox

   Încercaţi să sunaţi la Mănăstirea Bănceni, unde şi slujeşte părintele, poate astfel veţi da şi de el – +380 3740 21150

Urmăritori / Pingbacks

 1. Prea Sfințitul Longhin Jar, episcop de Bănceni, a fost ridicat la rang de arhiepiscop – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism - […] Episcopul Longhin Jar de Banceni a fost ridicat la rangul de arhiepiscop | Apărătorul […]
 2. Prea Sfințitul Longhin Jar, episcop de Bănceni, a fost ridicat la rang de arhiepiscop – STRANA ORTODOXA - […] Episcopul Longhin Jar de Banceni a fost ridicat la rangul de arhiepiscop | Apărătorul […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *