Selectați pagina

Emily the Strange – Satanismul promovat in randul tinerilor

Emily the Strange – Satanismul promovat in randul tinerilor

Satanismul in ziua de astazi

emily1 Ati vazut destul de bine ca pe blogul nostru am incercat tot timpul sa ne ocupam de niste subiecte mai neconventionale, din zona underground-ului, si sa incercam sa va indicam radacinile raului. Satanismul, in ziua de astazi, este prezentat sub diverse forme: placute, haioase, mai putin placute, intr-o forma violenta, sub masca unor ritualuri nevinovate, uneori imbracat intr-o haina a paganismului, etc. Multi dintre dvs nu trateaza asa cum trebuie aceste subiecte din doua motive:

1. Nu sunteti interesati de ele

 2. Vi se par absolut banele si de foarte multe ori incepeti sa radeti daca aflati ca exista asa ceva

 Noi va spunem ca nu este nimic de gluma in legatura cu satanismul din ziua astazi, reprezinta un pericol real la adresa societatii in care traim. Comisarul Traian Tandin, unul dintre cei mai mari judiciaristi ai Romaniei, s-a ocupat pe larg de acest subiect: tinerii si satanismul. In cartea domniei sale puteti citi unde duce acest stil de viata: crime, violuri, sinucideri, consum de droguri, etc. Ok, puteti spune despre noi ca suntem cam bubuiti la minte, suferim de teoria conspiratiei, dar il puteti acuza pe comisarul Traian Tandin de “conspirationism” ? 

In ziua de astazi au ales sa promoveze satanismul in randurile tinerilor intr-o forma cat se poate de haioasa, banala si nevinovata : benzi desenate, muzica, moda, etc. Si acum am ajuns la  Emily the Strange…

Cine este Emily the Strange

emilythestrange3

 Emily este o pustoaica intovertita, singuratica, fara niciun fel de prieten, care se imbraca tot timpul in negru, este insotita peste tot de patru pisici negre, pasionata sa viziteze cimitire in puterea de noptii, interesata de ocultism, vrajitorie, satanism ( intr-o forma soft ). Pana aici nu este nimic foarte ciudat, s-au mai vazut astfel de cazuri, dar pericolul vine din alta parte : aceste moda se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 14-25 de ani ! Pur si simplu sunt manipulati intr-un mod oribil, ii atrag pe calea satanismului fara sa aiba habar : ” Bai, nu este nimic aiurea sa porti o pentagrama la gat, sa ai un tatuaj cu 666, chiar si cu o cruce intoarsa, sa te imbraci “all-black”, sa-ti cumperi carti de vrajitorie si ocultism, sa te initiezi in tainele satanismului, chiar daca ai 15 ani. Frate, serios: tu chiar crezi in tampeniile alea cu diavolul si 666 ?! Suntem in  2013, sec XXI, nu exista draci si tampenii din astea de babe, chiar este marfa sa te joci cu niste carti de ocultism…”

In Statele Unite ale Americii, de acolo a pornit moda cu Emily the Strange, cei mici se costumeaza cu ocazia Halloween-ului…in Emily the Strange ! Este foarte cool sa te duci imbracat asa la scoala, sa pari un rock star, sa incerci sa-i atragi si pe altii de partea ta. Ajung acasa si-n timpul lor liber incep sa aiba curiozitati bolnave : ” Ce este atat de marfa sa te plimbi noaptea in cimtir ?! Ce inseamna satanism ?! Chiar exista diavolul ?! Cum pot sa devin vrajitor ?! WOW, chiar merge !! ” Noi stim destul de bine cuvantul Sfintilior Parinti ai Ortodoxiei : ” Cea mai mare inselare a diavolului : sa crezi ca el nu exista “.

Toti acesti tineri, biete fiinte spalate pe creier de nenorocita de oculta mondiala, habar n-au ca au pornit pe calea pierzaniei, accepta docili tot le baga pe gat stapanii intunecati ai planetei. Ei nu studieaza subiectul si habar n-au cine se joaca cu mintea lor si le batjocoreste sufletele, habar n-au ca in spatele acestor chestii “haioase”, nevinovate, se ascunde ceva terifiant : o adevarata industrie a satanismului ! Incet si sigur, indrumati din umbra, incep sa devina papusile manipulate ale stapanilor din umbra : depravati, satanisti, consumatori de droguri, viitori clienti ai penitenciarelor si azilelor de oamenilor suferinzi de tulburari psihice.

Rolul mass mediei si industriei sataniste si masonice

 Mass media, finantata de stapanii intunecati ai planetei, are grija sa popularizeze asa cum trebuie subiectele de genul Emily : ” Stickere Emily, caiete Emily, carti Emily, filme Emily, haine Emily, etc. “. Vin niste tineri crestini, ca si noi, si pun problema asa : ” Bai, nu este ok ce se intampla, asta este satanism, sunt atrasi pe calea ocultimsului “.  Ati vazut si dvs cum se pun pe urlat : ” Ce ati spus ?! Huooo, fundamentalisti crestini, fanatici, nesimtiti, idioti si retarzi, indoctrinati de Biserica, huooo, sa-i luam la pietre, nebuni de legat, sa-i bagam la ospiciu “. Sa ne aducem aminte ce au spus in ” Protocoalele Intelptilor Sionului ” : ” Vor striga adevarul in gura mare si nimeni nu o sa-i mai creada, toti ii vor considera ca sunt nebuni de legat, manipularea noastra o sa fie extrem de bine pusa la punct “. Fix ce se intampla in ziua de astazi…

Avril Lavigne, arhicunoscuta in Statele Unite si pe intreaga planeta,  apare intr-un videoclip imbracata ca Emily the Strange ( videoclipul are peste 200 de milioane de vizualizari ). In acest videoclip gasim mozaicul masonic si crucea intoarsa !

Avril şi tatuajul ei: pentagrama

avril

Amanda Bynes ( caz clasic de manipulare )

 Amanda Bynes, bunicul ei este evreu din Romania, era o tanara speranta a Hollywood-ului: haioasa, frumoasa, a jucat in foarte multe filme placute, unele dintre ele extrem de educative.

Amanda Bynes in 2003

https://www.youtube.com/watch?v=-oKMDtq7uAY

Amanda Bynes in 2009

Amanda Bynes in 2013 : consuma droguri pe strada, are mintea facuta praf, s-a transformat intr-un monstru !

Amanda Bynes seen smoking a hand rolled cigarette in New York

Emily the Strange a ajuns in Romania

Elena Basecu, fiica cea mica a presedintelui Romania, a aparut in public imbracata  intru-un tricou cu Emily the Strange, chiar s-a tuns ca personajul respectiv ! Vedeti ca se poate si-n Romania ?!

elena

Youngest president drew all eyes on Wednesday night, the game of basketball and Asesoft Ploiesti CSU Sibiu.

Along with the PD-L candidate Ploiesti City Hall and some friends, Helen has lived full game from the stands: Ploiesti team held their fists, applauded and booed him at the CSU.
Asesoft’m a fan, I love this sport for a long time and I first came here to support them, the youngest president told us.
Politician-model wore, however, unlucky Ploiesti, who lost the game.
Elena came to the game wearing a shirt with the image of Emily, comic character, who physically resembles him very much.
Teribilista teenager 13 years has long hair, dark and, like Helen, stands out fringe.
Emily character is so appreciated by punk teenagers around the world, that appeared a line of clothing with her face.http://www.fastnewscourier.com/

 Emily  si 666

666

Emily şi magia

magie

 

Ce ne spun Sfintii Parinti ai Ortodoxiei in legatura cu vrajitoria si magia

Arhimandrit Gherontie Ghenoiu

 1. Fermecătorii sau vrăjitorii, 20 de ani să nu se împărtăsească.
 2. Cei care se duc la fermecători, 6 ani să nu se împărtăsească.
 3. Cei care dau în cărti, care dau cu bobii, care ghicesc în cafea, care dau cu ghiocul, care descântă si cei care se duc la ei; cei care poartă talismane, mărtisoare, buruieni descântate sau altceva de acest fel; cei care pun semne la copii si la vite să nu se deoache, 6 ani să nu se împărtăsească.(Canonul 61 Trulan.)
 4. Cine cheamă vrăjitori sau fermecători pentru a face rău altora, ca un ucigas se socoteste si 20 de ani să nu se împărtăsească.(Canonul 72 al Sfântului Vasile cel Mare.68.)
 5. Preacurvarii (Cei căsătoriti, desfrânând cu persoane străine căsătorite se numesc preacurvari.) , homosexualii (Homosexuali se numesc aceia care desfrânează anal bărbat cu bărbat sau bărbatul cu sotia lui desfrânând in chipul arătat mai sus.), cei care se împreună cu dobitoacele, cei ce se împreună cu femeile lor peste fire (împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), 15 ani să nu se împărtăsească.
 6. Curvarii (Curvie se cheamă atunci când doi necăsătoriti sau văduvi desfrânează.), sapte ani să nu se împărtăsească.
 7. Cine va curvi cu sora lui de un tată si de o mamă, 20 de ani să nu se împărtăsească.
 8. Cine va curvi cu nora sau cu mama soacrei, 11 ani să nu se împărtăsească.
 9. Cine va curvi cu cumnata lui sau cu vara primară, 10 ani să nu se împărtăsească.
 10. Cine va curvi cu a doua vară, 9 ani să nu se împărtăsească.
 11. Cine va curvi cu nasa care 1-a botezat, 20 de ani să nu se împărtăsească.
 12. Cine va curvi cu cumătra, adică cu mama nasei care a botezat, cine va curvi cu două surori sau, femeia, cu doi frati, 11 ani să nu se împărtăsească.
 13. Cine va curvi cu mama vitregă si cine a desvirginat o fecioară mai mică de 12 ani, acela 12 ani să nu se împărtăsească.
 14. Cel ce a curvit cu femeia sa peste fire(împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), să nu se împărtăsească 15 ani; la fel si femeia se canoniseste dacă a fost cu voia ei; iar dacă a fost silită (adică fară voia ei), 6 ani să nu se împărtăsească.
 15. Cel ce s-a căsătorit a doua oară, 1 an să nu se împărtăsească.
 16. Cel ce s-a căsătorit a treia oară, 10 ani să nu se împărtăsească; iar de are copii si are sub 40 de ani, 5 ani să nu se împărtăsească. Dacă a trecut de 40 de ani si are copii, să nu i se mai îngăduie a treia căsătorie.
 17. A patra căsătorie nu este îngăduită; iar dacă cineva a încheiat-o, acea căsătorie să se desfacă si 8 ani să nu se împărtăsească.
 18. Dacă se va împreuna cineva înainte de cununia religioasă, 1 an să nu se împărtăsească.
 19. Dacă cineva va curvi cu mama logodnicei lui sau cu o altă rudă a ei, acea căsătorie se opreste.
 20. Cel ce a facut malahie (Onania), 40 de zile să mănânce hrană uscată si să facă câte o sută de mătănii pe zi, si cu mare căintă în suflet hotărându-se de a nu mai gresi; se poate împărtăsi cu Sfintele Taine. Dacă nu îndeplineste canonul arătat mai sus, 1 an să nu se împărtăsească.
 21. Femeia fiind în timpul periodului, adică în zilele necurătiei ei, să nu se împreune cu bărbatul si nici în biserică nu poate să intre, însă ia anaforă si aghiazmă, ori să sărute sfintele icoane, mai înainte de opt zile, adică mai înainte de a fi trecut periodul ei. Dacă femeia, după opt zile nu s-a facut bine, atunci mai prelungeste timpul până s-a facut deplin sănătoasă. In duminici si sărbători, miercuri si vineri si în cele patru sfînte posturi de peste an, sotul ei si sotia să se păstreze în curătie ( Pentru duminici si sărbători sotul si sotia să nu aibă împreunare de vineri orele 24 si până duminică orele 17. Cei căsătoriti dorind să se împărtăsească la praznice, sărbători duminica, sau în oricare alt timp să aibă 7 zile. fără împreunare înainte si trei zile după împărtăsanie. Cei tineri. însă, de curând căsătoriti, pot să se împărtăsească cu trei zile de curătie mai înainte de a se împărtăsi, si o zi după aceea.).
 22. Cei care fac malahie unul cu altul sau femeie cu femeie, 80 de zile să se canonisească mâncând hrană uscată în toate zilele si facând câte o sută de mătănii pe zi. De nu va împlini acest canon, 2 ani să nu se împărtăsească si să facă câte o sută de mătănii pe zi.
 23. Cel ce a ucis de bunăvoie, 20 de ani să nu se împărtăsească.
 24. Cel ce a ucis fară voia lui (din greseală), 10 ani să nu se împărtăsească.
 25. Cel ce a ucis în război sau apărându-se de tâlhari, 3 ani să nu se împărtăsească.
 26. Cel ce de bunăvoia lui s-a lepădat de Hristos si revine, la sfârsitul vietii lui să se împărtăsească.
 27. Cel ce din cauza chinurilor s-a lepădat de Hristos, 8 ani să nu se împărtăsească.
 28. Cel ce a furat si singur a spus fapta sa, după ce va înapoia cele furate, 1 an să nu se împărtăsească; iar dacă a fost descoperit de altii, 2 ani să nu se împârtăsească si să înapoieze cele furate sau costul lor, dacă nu le mai are.
 29. Jefuitorii de morminte, 10 ani să nu se împărtăsească.
 30. Furtul de cele sfinte, fie din biserică sau din altă parte, 15 ani să nu se împărtăsească.
 31. Călcătorii de jurământ, ca si cei care au jurat strâmb, 10 ani să nu se împărtăsească.
 32. Cei ce joacă în horă, cad sub afurisenie (Afurisenie înseamnă despărtire si lepădare de la Biserica Ortodoxă).
 33. De se va căsători un bărbat cu o femeie evreică sau o femeie ortodoxă cu un bărbat evreu sau cu bărbat eretic, sau bărbatul ortodox cu femeie eretică, acea căsătorie să se desfacă; dar dacă iudeul sau ereticul primeste credinta ortodoxă, atunci căsătoria să rămână încheiată.
 34. De va muri pruncul nebotezat din neglijenta părintilor, acestia 3 ani să nu se împărtăsească si să facă câte o sută de mătănii pe zi.
 35. Femeia care si-a omorât pmncul fară să vrea, în timpul somnului, 7 ani să nu se împărtăsească.
 36. Femeile care îsi omoară pruncii în pântece, care avortează sau fac raclaj, 10 ani să nu se împărtăsească, iar dacă se feresc să nu facă copii, 1 an să nu se împărtăsească.
 37. Femeia care pierde pruncul fară voia ei, 1 an să nu se împărtăsească.
 38. Cel ce ocărăste sau batjocoreste pe cineva, trei zile să se afurisească si să mănânce numai pâine cu apă. pentru că: ” … cel ce va zice fratelui meu nebun, vinovat este de gheena focului ” (Matei XIII, 12).
 39. De va avea cineva vrajbă asupra altuia si unul dintre ei moare fară ca ei să se fi împăcat, cel rămas în viată se opreste de la Sfânta Impărtasanie 1 an, si timp de 40 de zile va merge la mormântul celui mort si-si va cere iertare cu lacrimi de durere, si va face câte 50 de mătănii pe zi.
 40. Dacă va ocărî si va batjocori cineva pe părintii săi, cu greu canon să se canonisească, iar dacă îi va bate, pe unul ca acela numai arhiereul, iar la mare nevoie si preotul, poate a-l dezlega de acel mare păcat si numai după ce si-a împlinit canonul ce i-a fost dat si numai după ce si părintii lui iarăsi 1-au primit si 1-au iertat.
 41. Părintii care îsi neîndreptătesc copii, pe unii iubindu-i iar pe altii defâimându-i, desi ei sunt cu bună cuviintă, si nu le impart drept zestrea ce li se cuvine, dacă nu se vor îndrepta să fie lipsiti de Sfânta împărtăsanie si lepădati de Biserică, adică să se afurisească.
 42. Acela care ar ocărî, ar bârfi, ar necinsti sau ar bate pe vreun preot, chiar dacă ar fi preotul vinovat, unul ca acela va fi dat anatemei si lepădat de la Biserică ca unul ce s-a îndepărtat de Sfânta Treime si la un loc cu Iuda va fi partea lui si 2 ani să nu se împărtăsească, chiar de 1-ar lerta preotul, căci zice Scriptura: “Pe mai marele poporului tău să nu-1 vorbesti de rău“.
 43. Cel învrăjbit cu cineva, mai înainte de a se împăca, nu poate intra în biserică si nici să trimită prinos si să facă câte 50 de mătănii pe zi până ce se va împăca cu cel pe care 1-a supărat, cerându-si iertare cu toată umilinta, iar dacă acela este vinovat si tot el nu vrea să se împace, vina rămâne asupra lui, iar acesta nu mai este sub canon.
 44. Dacă va mânca cineva de dulce miercurea sau vinerea precum si în Postul Pastelui, 2 ani să nu se împărtăsească (Fără numai cei ce au pogorământ deoarece sunt în armată, pe santiere, în cămine etc.).
 45. Dacă va intra cineva ca să se roage cu ereticii: catolicii, protestantii, adventistii, pocăitii, tudoristii, baptistii si altii de acest fel, dau dacă va mânca la praznicele lor, unul ca acela să se afurisească si dacă nu.se va căi să se taie cu totul de la Biserica lui Hristos, ca unul ce a căzut din har.
 46. Dacă va lucra cineva în duminici sau în sărbători, să se afurisească, fară numai dacă va face aceasta fară voia lui.
 47. Acela care nu merge la Sfânta Liturghie trei duminici la rând, să se afurisească, fară numai dacă este greu bolnav, încât să nu poată iesi din casă.
 48. Dacă a stiut cineva despre altul că păcătuieste si nu 1-a oprit, cu toate că putea să-1 oprească, unul ca acela să se canonisească, la fel cu acela care a săvârsit păcatul.
 49. Dacă cineva se împodobeste ca să facă sminteală si se dă cu mirodenii, dacă îsi vopseste părul, unghiile, fata, sprâncenele si buzele, să se afurisească (Canonul 103 Trulan).
 50. Sinucigasului nu i se face prohodire (înmormântare cu preot) si nici în cimitir nu se îngroapă; aceasta însă numai dacă n-a fost inconstient (nebun) când s-a sinucis.
 51. Dacă cineva ar vrea să intre în cler, dar a căzut în vreunul din păcatele prevăzute mai sus la punctele: 1 până la 19 inclusiv, de la 23 si până la 27 inclusiv, acela nu se mai poate face preot.

Emily the Strange – Tinerii sunt invatati sa se imbrace ca niste DRACI !!

 AU COARNE PE CAP !

coarne1

coarne2 coarne3
coarne4

Sursa: deveghepatriei.wordpress.com

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. name

  Referitor la punctul 21, acum sunt unii teologi care afirma ca in aceasta perioada s-ar putea lua anafora si agheazma, a intra in biserica (doar sa se impartaseasca nu). Cindva era strict, in aceasta perioada doar in tinda bisericii sa stea femeia, dar acum deja ca se poate si in biserica si etc. Cum procedam in acest caz? Ma sfiesc in genere sa ma ating de cele Sfinte in aceasta perioada.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке