Selectați pagina

Elveţia: Protestele pentru egalitatea între sexe mai presus de măsurile de prevenire COVID19

Elveţia: Protestele pentru egalitatea între sexe mai presus de măsurile de prevenire COVID19

Dacă tot a disparut subit coronavirusul ăsta și nu mai interesează pe nimeni prin lume de distanțare socială, iată ce s-a petrecut ieri în Elveția.

O organizație sindicală a scos femeile în stradă ca să protesteze pentru egalitatea între sexe. Că ardea acum, cică au fost concediate multe reprezentante ale sexului frumos odată cu pandemia asta.

După cum se vede în poze unele au ieșit în stradă din principiu, că sigur pe ele nu are cine să le mai concedieze de undeva vreodată. Totodată observăm că 3 din 5 nu poartă mască, unele chiar intrând în categoria persoanelor vulnerabile.

Și ca să înțelegem ce se petrece, mergem și consultăm statistica oficială. Elveția, o țară cu 9 milioane de locuitori, are aproape 2000 de morți declarați. Noi, țară cu o populație dublă, avem 1427 de morți. Deci practic ăștia de prin Elveția ar trebui să fie încă isterizați de-a dreptul de virus, nu? Dacă noi ne-am panicat că vine valul doi, păi în Elveția ăștia ar trebui să stea închiși în casă cu zăvoare la ușă, nu? Băi, logic, nu?

Și totuși pe site-ul CNN unde am găsit de manifestația asta se vorbește în termeni laudativi de acest eveniment. Păi…”poartă mască”, “spală-te pe mâini”, “nu te pupa cu nimeni”, doar la noi mai funcționează?

Mă rog, hai cu egalitatea!

Autor: Paul Andrei, https://www.facebook.com/paulandrei.ro/posts/1571420356371044

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *