Selectați pagina

Efectul vaccinării: Un bărbat australian perfect sănătos moare la 3 zile după vaccinarea împotriva gripei

Efectul vaccinării: Un bărbat australian perfect sănătos moare la 3 zile după vaccinarea împotriva gripei

Lindsey Day, în vârstă de 39 de ani, a murit la trei zile după ce a fost vaccinat pentru imunizare pe 28 aprilie • Starea bărbatului Sydney s-a înrăutățit rapid și a suferit un atac pe 1 mai • El a fost declarat în moarte cerebrală pe 2 mai și familia lui dă vina pe vaccinuri pentru moartea sa • Sora partenerului său a spus ca medicii au recunoscut că era “clar ce s-a întâmplat”

Familia unui bărbat de 39 de ani, care a murit la trei zile după vaccinarea împotriva gripei și tusei deși părea perfect sănătos, intentează proces, scrie Daily Mail .

Familia unui om perfect sanatos, care a murit la doar trei zile dupa ce a fost vaccinat impotriva gripei si a tusei, consideră vaccinurile cauza morții sale si are in vedere o actiune legala.

Lindsey Day, de 39 de ani, de la Glenmore Park din vestul orașului Sydney, a văzut că starea lui se deteriorează rapid după ce i s-au aplicat injecțiile pe 28 aprilie.

Ceea ce a început cu frisoane reci și gripa s-au înrăutățit rapid și pe 1 mai, domnul Day s-a prăbușit pe drumul spre muncă.

Lindsey Day a murit după ce a contactat sindromul de respiratorie acută (ARD) doar trei zile după ce a fost imunizat pentru gripa și tuse convulsivă

Dl. Day a fost „perfect sănătos”, potrivit familiei sale – care dă vina pe imunizări pentru moartea sa și intenționează să acționeze în justiție

După ce s-a întors înăuntru și i-a spus iubitei sale, Vanessa Wainwright, că nu se simte bine ca să meargă la lucru, domnul Day a avut o criză care i-a stopat respirația.

El a fost dus de urgenta la spital, dar nu si-a recapatat cunostiinta si a fost declarat în moartea cerebrală a doua zi – cu o autopsie care dezvaluie ca a murit de sindromul de probleme acute de respirație (ARDs).

Potrivit Canalului 9, doamna Wainwright și sora ei Sarah Amituanai au declarat că sunt convinse că vaccinul a provocat moartea.

ARD poate fi cauzat de factori necunoscuți, iar raportul autopsiei domnului Day a observat că acest tip de boală pulmonară poate fi cauzată de complicațiile vaccinului împotriva gripei.

Doamna Amituanai a spus că unii doctori i-au spus chiar „este foarte clar ce s-a întâmplat, dar nu veți avea pe nimeni s-o recunoască”.

Ea a spus: „El a fost perfect sănătos – în mod sigur dacă nu s-ar fi vaccinat ar fi fost încă printre noi astăzi.

„Este ca și cum ai spune că cerul nu este albastru, ai văzut că se întâmplă cu ochii tăi – nu poți nega asta”.

D-na Amituanai a spus că familia a luat în considerare opțiunile legale, vorbind cu avocații.

Președintele Asociației Medicale australiene Tony Bartone a declarat că simptomele asemănătoare gripei ca urmare a imunizării gripale sunt, în general, ușor de gestionat.

El a adaugat ca simptomele trebuiau analizate împreună cu mii sau mai multi oameni care au murit din cauza gripei.

El a refuzat totuși să comenteze cazul individual al domnului Day.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *