Selectați pagina

Ecumeniştii folosesc așa-numita criză a coronavirus-ului pentru a desacraliza Biserica, în spiritul globalizării antihristice

Ecumeniştii folosesc așa-numita criză a coronavirus-ului pentru a desacraliza Biserica, în spiritul globalizării antihristice

Ereticii ecumeniști folosesc așa-numita criză a coronavirus-ului ca ocazie potrivită ca să devină vectori de orientare a Bisericii spre deplina ei desacralizare, în spiritul globalizării antihristice – se afirmă pe un site grecesc (http://trelogiannis.blogspot.com/).

În mod normal ar fi trebuit zeci sau sute de ani ca asemenea vectori să acționeze eficient, să schimbe ceva, dar iată că acum, cu măști și izolați de popor, culmea, prin Sfânta Împărtășanie pe care refuză să le-o dea, ereticii ecumeniști au ajuns reprezentanți ai… lumii lui Zoro (adică ai lui antihrist).

Patriarh ecumenic? Numai după funcție.

După realitate: un mason mascat.

Să vă bucurați, ecumeniștilor, de el!

La biserică virusul este contagios, dar la școală nu? A, scuze, școlile sunt închise, dar la cârciumi sau în supermarketuri nu este contagios?

Adevărul este că pan-erezia ecumenistă este atât de contagioasă, încât i-a cuprins pe aproape toți. Și mai îndrăznesc să deschidă gura în ziua de prăznuire – cum a fost ieri – a Sfinților Părinți de la Sinodul I Ecumenic? Nicio grijă, vor da seama și de hulirea lor, prin faptul că au făcut exact opusul faptelor lor.

Ascultam acum o parte din predica mitropolitului Neofit de Morfu (Cipru), în care menționa că unui preot i-a spus satana, care stăpânea pe un biet demonizat:

Bă, eu v-am închis bisericile, pentru că dintre toate ceea ce mă deranjează cel mai tare este trupul lui Manole…

Adică satana își bate joc de profeția lui Isaia, în care Mesia este numit „Emanuil”, adică „Dumnezeu este cu noi” și spune că ceea ce îl arde cel mai tare este Trupul lui Hristos, adică Sfânta și Dumnezeiasca Împărtășanie.

Desigur, dracul nu se referea la așa-zisa împărtășanie dată la cutiuță de capul sectei macaro-niliste, ieromonahul Macarie de la Schitul Oituz (pentru a se împărtăși singuri, fără preot, fără Liturghie, dezlegați prin bipuri sau online de păcate – acolo îndrăcire!), noua concurență ecumenistă a experimentatului blogger euromonah Calistrat, ci la Taina cea mai mare a Bisericii, cu care toți ereticii îndrăznesc să se împărtășească, spre a lor osândă, conform învățăturii Sinoadelor Ecumenice, care arată că cine nu mărturisește dreapta credință (indiferent de ce papagalicește cu gura) se împărtășește, ca un Iuda, spre osândă și spre pieire veșnică.

Text scris de redacţia Asociației ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *