Selectați pagina

Ecumenismul va reuși să îi îndobitocească pe oameni, căci singurul ”adevăr” pe care îl conține sunt trăznăi de acest gen sau altele și mai și

Ecumenismul va reuși să îi îndobitocească pe oameni, căci singurul ”adevăr” pe care îl conține sunt trăznăi de acest gen sau altele și mai și

Acum câteva luni era un articol despre ”înmormântarea” unui câine săvârșită într-o ”biserică” papistășească. Oamenii prezenți au venit și ei cu cățeii lor – vii, de altfel – să prezinte condoleanțe…

A luat-o lumea razna, nu?
Iată poze de la acea …”înmormântare”:

Ei,acum se pare că au făcut rost și de o … strană potrivită. Iată ce citim la articolul cu titlul:
Câinele care a părăsit cele lumești și a devenit… monah
(subiectul este numit de greci: batjocură la adresa monahismului)

Faceți cunoștință cu Friar Bigotón, un fost câine fără adăpost, care a fost adoptat de monahii ”bisericii” «St. Francis» din Bolivia.

Câinele pare că este foarte fericit alături de noua lui familie și de multe ori poartă… rasă și fuge fără griji prin grădinile… mănăstirii.

„Este și el o creatură a lui Dumnezeu. Aici toți îl iubim pe Friar foarte mult”, a spus în legătură cu acest câine unul dintre monahi.”

Sursa: https://katanixis.blogspot.ro/2017/03/blog-post_95.html

Știți cum se zicea într-o scenetă umoristică românească: ”Ce ne dă câinele? (că știm că vaca ne dă lapte și carne, găina ne dă ouă etc) Câinele ne dă.. din coadă!”

Iată dovada papistașă, din mai multe unghiuri, că doar e VIP:

Concluzia mea umilă: ecumenismul va reuși să îi îndobitocească pe oameni, căci singurul ”adevăr” pe care îl conține sunt trăznăi de acest gen sau altele și mai și.

Și mai e o știre… revelatoare despre fiara căreia vor ecumeniștii să închine Ortodoxia.

”Prin decembrie 2016 papa Francisc spunea că peste câteva luni va dezvălui informații ale Vaticanului despre extratereștrii. Desigur, că aceasta o va face în cadrul unei… conferințe.”

Sursa: http://www.pronews.gr/portal/20161212/genika/x-files/84863/tha-kanei-apokalypseis-vatikano-gia-toys-exogiinoys-vinteo

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *