Selectați pagina

„Ecstasy” în sumă de un milion de lei. Pastilele erau vândute în discotecile din capitală

„Ecstasy” în sumă de un milion de lei. Pastilele erau vândute în discotecile din capitală

ecstasyTrei tineri cu vârstele cuprinse între 19 și 37 de ani, originari din Chișinău și Orhei se ocupau cu comercializarea pastilelor ecstasy în proporții deosebit de mari.

Polițiștii au stabilit că pastilele erau comercializate tinerilor la discotecile din Chișinău la preț de 150 de lei pentru o pastilă de ecstasy. Acestea erau aduse din Franța prin contrabandă, de către un membru al grupării, iar ceilalți doi se ocupau de comercializarea mărfii. Pe parcursul unei săptămâni, suspecții comercializau circa 300 de pastile.

Suspecții au fost reținuți în flagrant în timpul comercializării a 100 de pastile ecstasy. În cadrul percheziţiei automobilului unuia dintre bănuiți, polițiștii au depistat încă 150 de pastile de ecstasy. În locuința unui din suspecți, forțele de ordine au depistat 8 telefoane mobile și 260 de pastile.

Anterior, de la bănuiți, polițiștii sub acoperire au efectuat 3 achiziţii de control de 100 de pastile. Totodată, în locuința altui membru al grupării, camuflate în podeaua casei, au fost depistate 5.000 de pastile.

În total, în urma petrecerii operaţiunii au fost ridicate peste 5.500 de pastile de ecstasy, suma cărora pe piaţa neagră se estimează la aproximativ 1 milion de lei  de lei.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare”, aceştia riscă privaţiune de libertate de la 7 la 15 ani.

Sursa: http://stirilocale.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *